Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO. Adrian Cozma și-a anunțat candidatura la președinția PNL Satu Mare

Adrian Cozma și-a anunțat astăzi candidatura la președinția Partidului Național Liberal Satu Mare, adăugând că partidul trebuie ,,să facă performanță și să funcționeze ca o organizație modernă”.

,,Astăzi, după consultarea cu colegii, după ce am avut mai multe discuții, am hotărât că voi candida pentru mandat la președinția Organizației Județene PNL Satu Mare. (…) Vreau ca PNL Satu Mare să facă performanță și să funcționeze ca o organizație modernă în care membrii să se simtă motivați pentru a face lucruri bune pentru județ. Este important ca în următoarea perioadă să dăm dovadă de seriozitate și unitate”, declarat Adrian Cozma.

,,În primul rând propun o echipă, iar această echipă va avea o misiune clară și câteva obiective importante. Orice membru, oricare dintre militanții și simpatizanții PNL va putea să își construiască o carieră în această organizație. Bineînțeles, în funcție de pregătire, experiență, fiecare își va găsi locul în filială”, a mai spus Cozma.

21 comentarii

  1. Mitica Răspunde

    Nimeni asta Cozma lo dus si pa chelu de la Olimpia sa-l sustina

    • Roca Răspunde

      Pai,normal ca lo dus,doara lo bagat la Apia

      • Banciu Răspunde

        A cam bagat individul de
        cozma pe multi la Apia,nu-i mai ajunge gheseftu cu tighi

        • Mircea Răspunde

          Pd-Lul duce greul, adunătură de traseiști politici acei care au distrus tara asta pe vremea lui Băsescu care o distrug și pe vremea lui Iohannis,leprelor!!!mitica de la Odoreu alt exemplar demn de urmat,nu va crapă obrazul când va uitați în oglindă ,oportuniști ce sunteți!?,nu sunteți cu nimic mai prejos de cat PSD-ul,aia macar aveau oameni deștepți,voi sunteți și hoți și prosti!….Cozma trage tare cat poți in acest mandat că altul îți dau in scris că nu mai prinzi….ai belit p…ola daca iese Orban președinte,te râdă de nu te vezi,că și tu faci parte din categoria celor pe care i-a promovat și l-au dezamăgit trecând în barca lui Catu…adu-ti aminte de vorbele mele când o să o iei in barbă ,in 2024 ești istorie,te întorci la ferma șa mulgi vaca, că Petrică la strung și Stef la alarme și sonerie!!!😉

          • Joe

            Ia-ti nene medicamentele:))))

          • Gheorghe

            Mircică,cam știi ce spui,pe o parte dar vreau sa ne spui care sunt deștepții din psd?…in satmar cel puțin sunt inexistenți. Pe plan național așișderea, veorica,oleguță,dragnea,carmenuța,ponta(ca și el întotdeauna o fost psd ist)ciolacu și ceilalți vrei sa spui ca strălucesc de inteligență?Se poate dar din păcate nu se observa nici cât e negru sub unghie.
            Oamenii de valoare,oamenii care au principii sănătoase,cinste,corectitudine,oamenii adevărați nu au ce cauta în politica.Politica este ca și noroiul.Ar fi ca și cum ai vrea sa faci pâine din faina(oameni curati)de calitate amestecata cu …noroi(politic).O sa iasă o pâine dar nu se va putea consuma.Tot ce atinge politicul devine infestat.In toate domeniile vieții sociale unde a întrat politicul este mizerie,este compromis,este minciuna și hoție,asta deoarece cei care fac politica sunt obligați sa se compromită.Nu ești cu gașca,ești eliminat.Punct!Spun ce știu și știu ce spun.

  2. Bulshit Răspunde

    Panaramă ordinară…….. Rușinea României……

  3. c-block Răspunde

    Lipsește din poza de grup Coica și Cristescu. Dar încă sunt șanse.😱🤮😤😭🤯

  4. Xpert68 Răspunde

    Aștia de la PNL sunt ca lotul României a lui Rădoi!!

  5. c-block Răspunde

    Cum a zis cineva mai în glumă acum 20 de ani:
    “Vom fi iarăși ce am fost și chiar mai rău decât atâta!”

  6. Rrrr Răspunde

    Ma duc rapid sa-mi iau si eu un cal.

  7. joliku Răspunde

    Vai dje pwoala noastra. Fugiti beiiiiiii!!!

  8. . Răspunde

    Asta e am belito

  9. Puiu Răspunde

    Cum se înghesuie toți fripturiști in spatele mega speranței politici sătmărene Cozma,să vedeți cum va rămâne singur peste trei ani după ce vor pierde alegerile și o sa ii vedeți în spatele mafioților din PSD,politică și politicieni fara caracter!

    • c-block Răspunde

      Nu cred că trebuie 3 ani. În momentul în care Mitică de Odoreu se fălește lângă el în poză nu știu ce pretenții mai putem avea. Și ar mai fi câțiva indivizi de enumerat.
      Cum poți să te lansezi și să construiești ceva nou și să te bazezi tot pe ăia vechi? “Cercetătorii britanici” deja studiază subiectul.😱🤔🤮 Cu materialele astea uzate și “infectate” cu virusul vechilor deprinderi nu poate ieși ceva nou și bun. Numai actorii se schimbă.

  10. George Răspunde

    Cozma magnatule,de ce nu ne zici și de scrisoarea semnată de 70 / din membri PNL de 16 primari din cei 23 PNL, trimisa lui Orban prin care se cere debarcarea ta din funcția de președinte interimar,pentru că într-un cuvant ești un derbedeu in comportament și atitudine!😉 …..stiripesurse

  11. Alin Răspunde

    Pai Cozma este singurul candidat,daca nu mai sunt alti are drum sigur spre victorie,are coa.e daca nu sare nici un alt candidat la gatul lui ,se pare că a știut cum să ii reducă pe potențiali candidați la tăcere!

  12. Matrozul Răspunde

    Unde sunt liberalii ?

    • :))) Răspunde

      I-a f..tut in gura Cozma pe toți au revenit toate loazele PD_L-iste,plus traseiștii gen mitica de la Odoreu și alții,acesta este marele PNL!

  13. Atti Răspunde

    Bai romanilor !!!
    Pe ăștia i doare in basca de toate comentariile !!!in timp ce stau la poza se gândesc la toate combinațiile lor și a sponsorilor !!
    Dar e normal !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.