Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Tractări în “siguranţă”, în Satu Mare. Cu duba pe interzis şi dublă linie continuă

Tractări în “siguranţă”, în Satu Mare. Un șofer care tracta o dubă a fost surprins încălcând mai multe legi în doar câteva secunde, pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare. Bărbatul a traversat podul, a trecut peste linia continuă, intrând pe banda opusă, și apoi pe o stradă pe sens interzis.

Ilegalitatea a avut loc, în cursul acestei săptămâni, la coborârea podului Decebal.

Totul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic. Din fericire nu a intrat în coliziune cu nicio mașină, dar astfel de manevre pot fi destul de periculoase.

VIDEO. Tractări în “siguranţă”.

13 comentarii

  1. jean Răspunde

    Un bou la vplan

  2. altu fără bmw Răspunde

    Asta încă e nimica! Acum vreo 7-8 ani o mașină cu număr NGY (deci de la firma aia de textile de la baza pantei) a oprit după rampă și a coborât tot pe rampa aia dar în marșarier! Oare de ce sunt atâtea accidente în oraș????🤔🤔🤔😭😭🤮😤

    • Jan Răspunde

      Alaș permite măi alt fără bmw, la câți bani are te-ngropă dye dyu !!!. Taci și dispari dye p-aci până țî binye fătumnyeu !!!

      • altu fără bmw Răspunde

        Me doare la 1,5 m lateral stânga în pluă die el! Dar când va intra un altul în viteză în el de mai repetă manevra nu eu voi plânge ci el și tot familionul! Că ce băiat de gașcă și ce bun era de pus pe pită! Du-te mă și plimbă-te cât mai ai picioare și ai cu ce!

        • Unu Răspunde

          Bine mă altu fără bmw , du-te recrează-te putin că ești tare tulbure

          • altu fără bmw

            Îți doresc ca unul din ăsta plin cu bani și care se crede nemuritor să-ți facă și ție o asemenea fază. Apoi să te văd cât de calm vei fi. Că așa li se pare unora că alții din trafic posedă puteri paranormale și citesc gândurile celuilalt. Ești viteaz din spatele ecranului. Fătu-mnyeu. Am impresia că vitejia ta la atâta se rezumă, în rest te cheamă papuc. Dar nu de la Dacie vine.

  3. Sătmărean Răspunde

    Ala cu tractările îi de la Ali Trans. Luați urgent, Poliția rutieră cu Ali și identificați urgent + măsuri față de conducătorul auto !!

  4. Una Răspunde

    Somn ușor cela fără bmw. Culcăte dragă numai fii atât de agitat. Linișteșre-te dragă !

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    XYZ???🤔🤔🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.