Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Adrian Cozma cere urgentarea implementării sistemului antigrindină în județul Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook că a cerut urgentarea implementării sistemului de rachete antigrindină în nord-vestul țării.

,,Am cerut ministrului agriculturii Adrian Oros urgentarea implementării sistemului de rachete antigrindină în nord-vestul țării. Județul Satu Mare trebuie să-și implementeze sistemul de lansare a rachetelor antigrindină pentru a proteja sutele de mii de hectare de terenuri și culturi din întreaga zonă.

Proiectul este parte integrantă din Sistemul Național Antigrindină și de Creștere a precipitațiilor, care poate fi extins în Câmpia de Vest, acoperind județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș.

Sper ca în scurt timp să fie analiza documentația tehnică pe care i-am pus-o la dispoziție, inclusiv studiul de fezabilitate. Începând cu 2022 trebuie să fim pregătiți, cu atât mai mult cu cât schimbările de vreme sunt foarte frecvente și tot mai complicate pentru agricultură.’’

 

3 comentarii

  1. Beny Răspunde

    Desi in organizatia judeteana PNL Satu Mare sunt foarte multi oameni valorosi, ei au fost inlaturati si sa facut loc doar pentru eternul candidat fara success, din anul 2012, si anume actualul deputat Adrian Cozma.

    https://www.stiripesurse.ro/nasterea-unui-baron-local-la-satu-mare_1761648.html

  2. Matrozul Răspunde

    Ciurdarul Romeo Pop nu a fost prezent la intalnirea cu ministrul Agriculturii ?

  3. PNL Răspunde

    A cerut urgentarea……da cine plm îl bagă în seamă pe combinagiul satmarului Cozma pe la București,face și el 2,3 poze cu tâlhari din coalitia toxica să își justifice activitatea de parlamentar și cam atât,s-a bătut în piept în campania electorală pentru președenția consiliului județean că face depozite zonale pentru producatorii locali ,sa pisat pe ei producători,pe ele piețe și promisiuni,acuma ii trebuie rachete antigrindină,dar și aceste povesti sunt apa de ploaie marca Cozma!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.