Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Coronavirus Satu Mare: 6 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 30 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.033 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.682 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 153 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.278 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 29.07.2021 (10:00) – 30.07.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 3 decese (1 bărbat și 2 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Mureș și Sibiu.

Dintre acestea, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 ani. 2 dintre decese sunt anterioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, în urma verificărilor efectuate.

Cele 2 decese s-au produs în luna iunie 2021, în județul Mureș. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 410. Dintre acestea, 49 sunt internate la ATI.

 

23 comentarii

  1. diana Răspunde

    Cum se termina vara o sa o luam de la capat, toata lumea in cotet si cu masca, cazuri grave, morti de covid chiar daca nu vor avea covid.In timp ce unii ca BIG PHARMA se umple de bani pe experimente, lumea va suferii de pe urma vaccinurilor in viitorul apropiat, in loc sa se imunizeze natural asa cum e normal..again and again..

    • ... Răspunde

      @diana, culmea e că degeaba și vaccinarea. Cam asta este impresia mea. A se consulta situația din țările cu populația destul de bine vaccinată. Dacă vaccinarea și testarea te ajută atunci de ce este Grecia în stadiu super-roșu???

      • Elena Răspunde

        Grecii au numai 48 % vaccinati, si cum in locurile turistice misuna lumea, se distreaza fara nici cea mai mica tentativa de protectie, se intampla la fel ca si in celelalte zone turistice: virusul se lipeste, si merge acasa in toate tarile, amplificand valul 4.

        • Golf Răspunde

          Și informația cu valul n care tinde la infinit de unde ai luat-o? Cum poate un individ să fie atât de naiv încât să ia ca adevărate toate informațiile transmise de corporațiile mass media? Gândire critică egală cu zero.

          • BULA

            Esti mai rau ca un Trabant ,,, ,,, ,,, ,,, ,,,

          • Logan

            Vezi ca te prinde valu 4 si o belesti … de tot

    • ........ Răspunde

      Imunizeaza_te tu natural!

    • Dr Răspunde

      Vezi ca o parte din cei trecuti prin boala fac dupa 6 luni probleme se sanatate grave : diabet , Alzheimer , insuficienta hepatica,renala , oboseala cronica ,probleme mentale . Unii nici nu stiu ce probleme au , specialistii recomanda dupa 6 luni un set de analize complecte .

      • Cetateanul Răspunde

        Dupa 6 luni de terorism de stat … mai e nevoie de vre-un virus pentru a distruge oamenii fragili ? Sper ca totusi nu esti doctor …

      • Lol Răspunde

        Wow…
        Uite unul care cunoaște efecte secundare f grave, are statistic și rapoarte de cauzalitate dar scrie “complecte”…🤣

    • Alina Răspunde

      Mie mi-a murit sotul de Covid , om tanar ,sanatos , fara probleme de 43 de ani .Si de la Covidul ala slab de Wuhan , prima editie .Nu va lasati amagiti , valul 4 va fi perfid .

      • Cetateanul Răspunde

        Ce sa zic … pacat de un om !
        Circa 80% dintre cei care fac formele grave nu au suficienta vitamina D3 . Vitamina asta a primit deja un premiu Nobel, este de fapt un hormon cu un rol extraordinar de important, studiile din ultimele zeci de ani demonstreaza !
        Exista o singura problema, nu poate fi patentata, deci nu poate nimeni sa faca averi de pe urma ei . Plus ca ramai un om liber, nu-ti poate fura nimeni libertatea folosind diverse PRETEXTE !

    • mammamia Răspunde

      La asta nu i-a reusit imunizarea prin boala.

      Fetiţă de 11 ani, ucisă de tulpina delta a COVID-19 în Italia. Părinţii ei nu se vaccinaseră
      O fetiţă din Italia a murit la doar 11 ani, după ce a fost răpusă de tulpina delta a COVID-19. Familia lui Ariele nu se vaccinase împotriva noului coronavirus pentru că au ezitat să se imunizeze din cauza ştirilor contradictorii privind efectele serurilor.

  2. diana Răspunde

    Am trecut prin boala si a fost destul de rau, deci consider ca asta e adevarata imunitate nu serul experimental, nu stiu de ce i se spune imunizare ..ca nu e..din moment ce te infectezi.Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul si viata lui..asa cum era cu gripa sezoniera..care sa fim seriosi era mai crunta ca un virus”asimptomatic”

    • ......... Răspunde

      Degeaba ai trecut prin boala , poti oricand sa te infectezi cu varianta Delta , deci nu fi asa curajoasa .Imunitatea celor trecuti prin boala scade dupa 6 luni .Si cei trecuti prin boala se reinfecteaza .
      Un bun si cunoscut prieten a murit de Covid , nu a mai apucat sa se vaccineze.

    • ... Răspunde

      Ce studii ai daiano? Esti fana lui sosoaca, mare ,,experta” esti în vaccinuri si medicină, vai de capul tau

      • ... Răspunde

        Am ajuns la concluzia că deranjez dacă deja sunt combătut. Așa să fie?
        Stimabile, fă un bine și postează cu un nume ales de tine! Oricare. Nu știam că așa repede te-ai atașat de punctele mele?

        • ABC Răspunde

          Ce mandru esti de cele trei rahaturi de musca , cred sigur ca te reprezinta .

          • gogu

            Nu prea da semne de creativitate , e un papagal la facebuci !

  3. ... Răspunde

    Deci @gogu tu erai? Tu ai ceva de împărțit? Am înregistrat. Să știi că nu am f@cbook. Asta la modul foarte serios.
    @ABC, nu mă cred important dar mai nou alții scriu sub numele meu. Asta este, se practică sportul național și aici.

  4. H&R Răspunde

    Covasna -4 cazuri. Da’ cum peezda masii?

    • @H&R Răspunde

      Stai sa vezi când vor raporta numere zilnice iraționale!😱
      Dar așa le trebuie. Exact acest comportament de dat cu stângu-n dreptul și de dat singur șuturi în coaie dă apă la moară antivacciniștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.