Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Dezvoltarea zonei Bercu Roșu, una dintre prioritățile Primăriei Satu Mare

Dezvoltarea zonei Bercu Roșu este una dintre prioritățile Primăriei Satu Mare. Conducerea municipiului Satu Mare împreună cu Apaserv și Asociația de proprietari „Bercu Mare” s-au întâlnit, astăzi, pentru a discuta despre studiul de fezabilitate în ceea ce privește construcția rețelei de apă și canalizare din Bercu Roșu. 

„Primăria Municipiului Satu Mare, SC Apaserv S.A și Asociația de proprietari ,,Bercu Mare” și-au unit forțele pentru a dezvolta zona Bercu Roșu din municipiul Satu Mare. Asociația de proprietari a finanțat din fonduri proprii realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construcția rețelei de apă și canalizare în zonă, SF care a fost predat miercuri de conducerea asociației către Primărie și SC. Apaserv S.A.”, transmite Primăria municipiului Satu Mare.

5 comentarii

  1. Maghiar fraer Răspunde

    Gaboru are pamant si neamuri in zona aja

  2. Gyuri Răspunde

    Trebe, trebe, ca acolo si-o facut maharii case ilegal. Apoi l-i s-o ,,pus´ in legalitate acum trebe dezvoltat.

  3. Pap Remus Răspunde

    Și tu ai venit pe lumea asta ilegal….. păcăliciul draqlui

    • urbanism Răspunde

      Dacă legăm știrea asta cu cea privind preluarea ștrandului vechi înapoi de la Țânțaș omul începe să se gândească. Oare ce PUZ-uri urmează și ce viloaie mai trebuie construite în zonă? Probabil li s-a spus că nu prea mai ține chestia cu punerea în legalitate. Mă gândesc.

      • cârcotaş Răspunde

        Ştrandul era o emblemă certă a oraşului încă înainte de ’89. Era vestit în tot Ardealul. Şi oraşul era unul atrăgător privind viaţa vboemă de aici. Au căzut pe rând toate atuurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.