Ultima actualizare: azi, 10:34

Publicitate

eMAG inaugurează primul showroom din Satu Mare

Satu Mare, 1 iulie 2021. eMAG inaugurează primul showroom din Satu Mare și aduce astfel mai aproape clienților din județ peste 350 de produse aparținând unor branduri de renume din domeniul electro-IT, într-un spațiu modern în care pot beneficia și de consultanță specializată oferită de specialiștii companiei, pregătiți să îi ajute să aleagă produsele care răspund cel mai bine nevoilor lor.

Am venit la Satu Mare pentru a le oferi clienților noștri o nouă experiență și o interacțiune directă cu brandul eMAG și cu consultanții noștri. Ne bucurăm că în acest fel clienții vor putea descoperi produse de ultimă generație și vor putea, de asemenea, să ridice comenzile plasate online”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

Noul showroom este în incinta Shopping City Satu Mare și are o suprafață de 220 de metri pătrați și beneficiază de certificatul DEKRA Trusted Facility, care certifică faptul că teritoriul eMAG este unul sigur, în care normele de sănătate și securitate sunt respectate.

Acesta este cel de al 24-lea showroom din rețeaua eMAG prezentă în România, Bulgaria și Ungaria.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 20 de ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.     

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil. 

3 comentarii

  1. jhgjhg Răspunde

    Ieri l-am intrebat pe unu de ce nu avem si noi un showroom in SM. Mai bine vorbeam de cascaval

  2. Nagasaky Răspunde

    Super. Felicitari!

  3. Impiedicatul Răspunde

    Hopa s-au împiedicat și la noi, dar sunt bine venit!
    Oare cum de și-au amintit că există și “Satu”L” Mare pe harta României!
    NO DA bRaVo !!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.