Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Audi căutat de autoritățile din Germania, confiscat în vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 lei care figurează ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

Sâmbătă, 3 iulie, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră M.P., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Botoșani. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în România, cu remorcă, iar pe aceasta din urmă se afla un autoturism marca Audi A5 care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Germaniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul transportat figurează ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

5 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Blestemată și spurcată nație românu’ ăsta !!!

    • Nicusor Răspunde

      Bine zici Lelutica draga 🙂

    • Sâcă Răspunde

      Leluțica …dragă….Nația asta de români, n-ar fi așa cum, cu supărare o spui, dacă in tara asta ar fi legi clare și bine aplicate. Cum pot să inmatriculez o mașina furată dintr-o parcare din Germania, fără actele mașinii . Dar in multe cazuri se fac in colaborare cu proprietarii nemți ,(am dat ex) . Dacă bunului i se preconizează o confiscare, proprietarul caută din timp să-l valorifice înainte sa fie săltat riscând,iar
      de multe ori cumpărătorul ia plasă..

      • Lelutica Răspunde

        Ai dreptate Sâcă, dacă legile s-ar aplica ferm iar pedepsele ar fi muuuult mai dure, atunci jmekării ăștia cu tupeu s-ar gândi de două ori înainte să încerce așa ceva .

        • ... Răspunde

          Jmekerii de obicei au spatele asigurat. Tot timpul cad în picioare pentru că își permit financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.