Ultima actualizare: azi, 20:44

Naţionale

FOTO. Copil lăsat în mașină pe caniculă. Intervenție salvatoare a unui polițist

Copil lăsat în mașină pe caniculă. Un copil în vârstă de aproximativ 3-4 ani a fost lăsat, duminică, de tatăl lui în mașină, pe caniculă, în municipiul Oradea. Bărbatul a intrat în magazin, lăsându-l pe copil cu geamurile închise, iar la un moment dat micuțul s-a speriat și a început să plângă foarte tare. Un trecător l-a observat pe copil și a chemat un polițist care se afla în parcare în acel moment.

Polițistul Alexandru R.J. nu a stat pe gânduri. A mers l-a mașină, a forțat ușa mașinii până când a reușit să deschidă portiera și să elibereze copilul care era ud din cap până în picioare.

Redăm povestea, scrisă pe pagina de Facebook Polițiști Bihoreni:

„Azi, în jurul orei 12:25, în parcarea Leroy Merlin din municipiul Oradea, Agent de poliție R.J. Alexandru din cadrul Biroului Rutier Oradea a fost strigat de către un cetățean astfel :

“Poliția, haideți repede va rog, aici este un copil inchis în mașina, în căldura asta infernală, este tot ud, plange tare și este speriat” 
Agentul de poliție a alergat rapid la mașina cu pricina unde a și identificat un copilaș de aproximativ 3-4 anișori care era pe bancheta din spate a autoturismului , și plângea agresiv fiind foarte speriat, abia mai avea aer, era tot ud din cap pana-n picioare deoarece fusese lasat închis în autoturism, cu geamurile din fata ale autoturismului putin lasate, în văpaia de caldură care era afară.
Văzând acest lucru, polițistul nici nu a stat pe gânduri, a băgat mâna la geamul mașinii, l-a forțat astfel incât să poată băga mâna pentru a deschide portiera, a deschis în față, după a deschis ușa din spate și a eliberat copilul din autoturism.
Copilul era tot umed, transpirat, hainele pe el puteau fi stoarse de apa, speriat, plângea…, în mașină fusese o căldură înfiorătoare pentru un copil micuț.
După ce l-a eliberat din autoturism, pe copilaș, agentul de poliție R.J. Alexandru i-a zis colegului său să stea lângă autoturism, după care l-a dus pe copilaș în zona de acces a Leroy Merlin, la umbră, unde a rugat casierele să-i aducă apă la copilaș, și să dea anunț pe magazin să vină părinții.
În zona de acces, l-a calmat pe copilaș care era foarte speriat, și în scurt timp a apărut și tatăl copilului care i-a relatat faptul că l-a lăsat pe copilaș în mașină deoarece dormea în momentul în care a ajuns în parcare. 
Copilul a fost predat în siguranță tatălui său, care abia atunci a realizat ce GREȘEALĂ IMENSĂ FĂCUSE.”

7 comentarii

  1. karma Răspunde

    aratati ma moaca la gunoiul ala de “tatic” sa vedem si noi cum arata

    bravo politistului, trebuia sa sparga toate geamurile la masina

    • Romanistan citizen Răspunde

      Ce te încălzește? E știre din Oradea. O fi un manelistanist din ăla care a fost scăpat din brațe când a fost copil și crede că asemenea fapte sunt normale. Nu trebuie amendat. Trebuie închis în mașina parcată la soare și aerul condiționat oprit jumate oră. Data viitoare nu va mai face. Cine vrea să sară pe capul meu că derbedeul are și el drepturi doar atâta spun că OAMENII au drepturi. El nu face parte sau cel puțin încă nu a dovedit asta.

  2. ... Răspunde

    @dorel, cu această ocazie aștept cu nerăbdare poziția ta, punctul tău de vedere referitor la știre. Că de obicei (cel puțin unii) de aia comentează. Sau trebuie să aștept până primești aprobare să deschizi gura? Sau purtătorul tău de vorbe personal este în concediu la Mykonos?

  3. ... Răspunde

    @dorel, Deci nici în 3 ore nu ai reușit să încropești o propoziție cap-coadă față de subiectul articolului. Și mai ai pretenția să zici că ești major? Dar sincer nu mă mir. Probabil ți-a tăiat netul vecinul.

    • dorel Răspunde

      Baaai, trimitemi ceva alcool de baut baai. Da e buna si Mona sau Ana. Nu stiu sa scriu fara bauturica..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.