Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Mașină lovită de o autoutilitară în județul Satu Mare. Șoferul vinovat, de negăsit

Pagubă mare pentru o sătmăreancă care și-a lăsat mașina parcată la marginea drumului, în fața unui imobil, în localitatea Ciuperceni. Ea și-a găsit autoturismul distrus, iar șoferul care a provocat paguba este de negăsit.

,,Azi în jurul orei 7.30 în localitatea Ciuperceni spre Livada mi-a fost acroșată mașina pe carosabil de o autoutilitară care a fugit de la locul faptei. Dacă a văzut cineva sau știți ceva vă rog să mă contactați”, a scris șoferița păgubită pe Facebook.

Sătmăreanca a mai spus că a anunțat Poliția, însă șoferul vinovat încă nu a fost găsit.

10 comentarii

  1. hunter Răspunde

    Poate daca n-ar fi parcat in halul asta.

  2. Lelutica Răspunde

    Multora le e lene sa isi bage masinile in curte !!!

  3. Satmarean Răspunde

    Măcar să o fi parcat regulamentar pe pod. E foarte mare indisciplină și în municipiul Satu Mare, deși are omu curte sau garaj le lasă pe stradă, și pe o parte si pe cealaltă mașini parcate că de abia poți circula !

  4. Unu' Răspunde

    Minunat!
    Să-i fie de folos, dacă așa știe să parcheze!
    Dacă își băga mașina în curte, pierdea un minut în plus, dar măcar avea mașina în siguranță! Plus că nu reprezenta un pericol pentru circulație!

  5. Calin Răspunde

    Da` m-as fi uitat la voi, cum zbierati daca era masina voastra. Vad ca stati prost cu gandirea sau nu aveti noroc la gandire.

    • @hAuleuMaica Răspunde

      @Calin Dacă era parcat unul din inteligenții de mai sus exact pe locul acela,ce să-i spunem daca-l trimitea direct la UPU ,caz fericit, de ce n-a stat in curte.Halal oameni ,halal gândire ,vai de căpățâna unora…

    • Unu' Răspunde

      Vorbesc în nume propriu, eu unul nu aș fi lăsat mașina așa în drum!
      Este acostamentul unui drum național, unde ar trebui să circule pietoni ( care circulă pe șosea chiar și unde există trotuare!!), bicicliști și alte vehicule lente (căruțe), nicidecum să fie ocupat cu vehicule oprite, când ai curte și a cheltuit statul bani să-ți asigure și acces facil!!
      așa că, la mine sigur nu te-ai uita!
      Prostia se plătește!

  6. Calin Răspunde

    Daca iti concentrezi privirea pe fotografii ai vedea ca exista trotuar. In cazul de fata nu modul parcare e de vina, ci acel specimen manipulator de utilaj care a produs paguba si s-a facut nevazut. Omul are o paguba pe care nimeni nu stie cum o sa-l recupereze. Atat!

    • Pixulescu Răspunde

      Citeste, ba, ce a spus omul!
      N-are nici o treaba cu trotuarul! Atat ai inteles tu!
      A parcat ca un bou si amu plateste, ca un bou ce e!
      Hai sictir!

  7. Osan Răspunde

    E de vina căcatul acela care a lovit mașina și a fugit, dacă dădea peste voi și va lasa sa crăpați și fugea ii lingeați coaiele dupa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.