Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO. Minori surprinși fumând pe terenul de joacă! Amendați și puși să facă curățenie

Minori surprinși fumând pe terenul de joacă! Amendați și pus să facă curățenie. Patru minori au fost surprinși de polițiștii locali în timp ce fumau pe un teren de joacă din orașul Tășnad, județul Satu Mare. Tinerii au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au pus pe minori să facă curățenie în urma lor.

Poliția Locală Tășnad transmite:

„In dupa–amiaza zilei de 20 Iulie 2021, patrula Politiei Locale Tasnad, a surprins un grup de patru tineri, toti cu varste de 16 ani, fumand tigari pe terenul de joaca pentru copii, din cartierul Zorilor, orasul Tasnad. Acestia au fost sanctionati contraventional confom Legii 349/2002, modificat si completat cu Legea 15/2016, pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor de tutun.
Ca o masura complementara, tinerii au facut curatenie in urma lor, adunand mucurile de tigara, care erau aruncate pe jos.”

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Asta din cauza faptului că prin acțiunea lor au făcut ditamai gaura în stratul de ozon! Shame!🤔😱🤯😲🥴

  2. AziNu Răspunde

    Apa de ploaie. In iunie am iesit pe dig in 16 cu cainele. Niste tineri smulgeau gratarul de la loc, trageau de el si impingeau la greu pana a iesit de tot din pamant. Dupa 5 minute a fost curatenie totala pe o raza de 100 metri patrati….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.