Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Trenul Satu Mare – Mangalia, întârzieri de câteva ore după ce un marfar a deraiat

Un număr de 20 de trenuri au fost afectate de blocajul generat de deraierea trenului de marfă pe Magistrala Constanţa – Bucureşti, iar întârzierile estimate ca urmare a devierii traficului sunt de câteva ore.

În noaptea de 21 spre 22 iulie, trenul IR 1945 s-a anulat pe distanţa Feteşti – Satu Mare şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Satu Mare.

Magistrală blocată de 5 vagoane deraiate

Magistrala Bucureşti – Constanţa a fost blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă. Din compunerea trenului de marfă, care circula pe relaţia Constanţa Port – Lehliu, la ieşire din staţia CF Feteşti au deraiat cinci din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulaţie fiind avariate în urma acestui incident.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că a fost redeschisă magistrala București – Constanța. Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă. La Fetești, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecționat pe un singur fir.

5 comentarii

  1. welcome in romanistan Răspunde

    e pericol de moarte sa circuli cu “trenul” in romanistan, treziti-va odata !!

    • Romanistan citizen Răspunde

      Încă și acum se circulă pe alocuri pe șine de pe vremea K.u.K. Eu mă mir că se mai circulă. Sincer.

    • Cristian Răspunde

      nai cum sa mori ca doara se circula cu 30 la ora :))

      • Romanistan citizen Răspunde

        Nu cred că s-a referit la pericolul din cauza vitezei. Jalnic în ce hal a ajuns cefereul. Și gând mă gândesc ce bătălie s-a dus anno pentru a avea pe teritoriul național linia Timișoara-Halmeu !?!? Că este absolut indispensabil !?!?

  2. H&R Răspunde

    Viteza excesiva. Nu mai mergeti ca nebunii si nu se intampla accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.