Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Hoț de mic. Un adolescent (16 ani) din Satu Mare s-a ales cu dosar penal

Hoț de mic. Un adolescent în vârstă de 16 ani, din județul Satu Mare, s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în casa unui negreștean și a fugit cu o sumă de bani.

Ce spune Poliția:

La data de 2 iulie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Negrești Oaș au fost sesizați de către un bărbat, de 34 de ani, din Negrești-Oaș, cu privire la faptul că în perioada 24 iunie – 2 iulie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită în cauză. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Cercetările continuă în cauză față de un minor, de 16 de ani, din Negrești-Oaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    romania educata a lui werner ! asta de cand sa nascut ,presedintii au fost basescu si werner ! si voi vreti ca el sa nu fure ,cu asa exemple

  2. z-escu Răspunde

    Oare parintii sau anturajul nu au nici o vina? Oare hotul frecventeaza scoala? Nu cumva a mers la pont? De unde a stiut ca va gasi bani in locuinta? Cum de nu a fost prins in flagrant de proprietar? Nu cumva e doar o “sageata” (pt ca e minor si scapa usor iar adevaratii faptasi sunt liberi ?)… Hai ca sunt prea multe intrebari, e mai usor sa fie vinovat Werner si Basescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.