Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Lemnul compozit de la BENCOMP – nu doar pentru terase și garduri! Află ce mai poți realiza din profilele WPC!

În ultima perioada folosirea 𝗹𝗲𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁, cunoscut si ca 𝗪𝗣𝗖, a cunoscut si in Romania o mare amploare. Asemanarea vizuala si tactila cu lemnul natural face din acest material unul cu foarte multe intrebuintari. De la 𝘱𝘢𝘳𝘥𝘰𝘴𝘦𝘭𝘪 pentru 𝘵𝘦𝘳𝘢𝘴𝘦 si 𝘱𝘪𝘴𝘤𝘪𝘯𝘦, 𝘢𝘭𝘦𝘪 𝘨𝘳𝘢𝘥𝘪𝘯𝘢, 𝘱𝘦𝘳𝘨𝘰𝘭𝘦, 𝘧𝘰𝘪𝘴𝘰𝘢𝘳𝘦, 𝘣𝘢𝘭𝘤𝘰𝘢𝘯𝘦 dar si 𝘨𝘢𝘳𝘥𝘶𝘳𝘪 sau 𝘧𝘢𝘵𝘢𝘥𝘦 𝘤𝘭𝘢𝘥𝘪𝘳𝘪, lemnul compozit este ideal pentru amenajarile exterioare fiind mult mai durabil decat lemnul natural si avand nevoie de intretinere minima. Noi dorim insa sa supunem atentiei dvs. cateva aplicatii atipice ale lemnului compozit, care va vor ajuta sa gasiti solutia pe care o cautati de mult timp.

De ce sa înlocuiesti lemnul natural cu profilele WPC produse de Bencomp?

Profilele WPC produse la Buzau beneficiază de 5 ani garanție, cu posibilitate de extindere de până la 10 ani garanție (prin creșterea procentului de aditiv anti-UV).  În funcție de respectarea instrucțiunilor de montaj, exploatare și întreținere, durata de viață a profilelor BENCOMP din WPC este de până la 25 ani.

Profilele WPC produse de BENCOMP Buzau prezintă următoarele avantaje:

  1. rezistență crescută la umiditate;
  2. rezistență crescută la radiații ultraviolete;
  3. rezistență crescută la mucegaiuri, insecte;
  4. rezistenta crescută la variații mari de temperatura (iarnă vs vară);
  5. ușurință in montaj;
  6. costuri aproape zero de întreținere;
  7. nu necesită vopsire sau lăcuire;
  8. un produs ecologic, obținut din deșeuri de lemn si deșeuri de HDPE (polietilena de înaltă densitate);
  9. aspect asemănător cu lemnul având durabilitate mai mare.

Speram ca fotografiile prezentate mai sus ti-au fost de folos si au reusit sa iti starneasca imaginatia. Daca vrei sa afli mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intra pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descopera cat de multe poti sa faci cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Ne poti contacta prin formularul de contact sau ne poti trimite e-mail, mesaj WhatsApp, datele de contact (adrese de e-mail si numerele de telefon mobil) ale tuturor consilierilor nostri de vanzari sunt tot in sectiunea „Contact”.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti – tot pentru inspiratie – pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.