Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Sătmărean, prins gonind cu aproape 170 de km/h. Vitezomanul avea permisul suspendat

Un șofer din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă între localitățile Beclean și Șintereag. Sătmăreanul gonea cu peste 160 de km/h, iar oamenii legii au descoperit că acesta avea permisul suspendat.

Ce spune Poliția:

La data de 1 iulie, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17.

Între localitățile Beclean și Șintereag, polițiștii au surprins cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h.

Fiind oprit pentru control a fost identificat conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani din Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că șoferul autoturismului are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. Ulterior fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean.

Sursa: IPJ Bistrița-Năsăud

4 comentarii

  1. Chipacabra Răspunde

    E de apreciat faptul ca nu consumase alcool când a urcat la volan.

  2. Gheorghe Răspunde

    Era de apreciat dacă era om….asa este doar un biped cu un singur neuron pipernicit.Rusine nu are,respect nici atât,este vreun mare șmecher din oraș care era,,cu treburi”prin zona.Pușcărie vreo 12 luni și interdicția de a mai primi permisul încă vreo 125 de ani….sa se învețe minte plozii și nepoții lui din neam în neam….

  3. Kuka Răspunde

    Da nu da domnu sa-i iasa un cap de pod in drum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.