Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Sătmăreanul ”Ciocolată”, reținut de polițiști. A terorizat Zalăul

Marian Iuliu, un om al străzii din Satu Mare care “bântuie” pe străzile din Zalău, terorizând orașul, a fost reținut de polițiști pentru furt în cursul zilei de ieri, iar azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventive, titrează ziaruldesalaj.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Hodod,  județul Satu Mare, in cursul zilei de marți, 13 iulie 2021.

Bărbatul, cunoscut cu preocupări infracționale, a fost observat de polițiștii de la ordine publică, încercând să părăsească, în grabă, parcarea unui magazin alimentar, din zona Păcii. Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, cu câteva minute înainte, bărbatul ar fi sustras un portmoneu, din vestiarul unui magazin alimentar,  din municipiul Zalău.

Portmoneul a fost găsit abandonat la fața locului și a fost predat persoanei prejudiciate. Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar azi va fi  prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.