Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

STATISTICĂ COVID Satu Mare. 96,92% din bolnavi s-au vindecat; 2,97% au murit!

STATISTICĂ COVID Satu Mare. Calculele matematice baze pe cifrele furnizare de autorităţi arată că aproape 97% dintre sătmărenii infectaţi cu COVID s-au vindecat în vreme ce aproape 3% au murit.

Potrivit Instituţiei Prefectului, până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 13015 îmbolnăviri, 12614 vindecări (96,92%) și 374 decese (2,87%) cauzate de coronavirus.

În ultimele 24 de ore s-a  înregistrat un nou caz de îmbolnăvire și nu s-au înregistrat decese.

În prezent mai sunt 27 de persoane infectate (0,2%).

Până în prezent au fost efectuate 111764 teste,  din care 255  în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 10  iulie 2021, se află 11  persoane izolate și  276 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 10  iulie 2021:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore:  219

– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 9  (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Grup Scolar Industrial”Iuliu Maniu” Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti-Oaș, Casa de cultură Medieșu-Aurit, Căminul Cultural Poiana Codrului, PCTF Petea)

– cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea:  58 din care 36 in mediul urban si 22 în mediul rural

– Vaccinati in cadrul Maratonului Vaccinării: 4.265

– numărul total de persoane vaccinate: 81.863

– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0

– număr total de reacții adverse: 14, reacții locale.

Echipele mobile ale MApN au vaccinat până acum 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 09.07.2021, ora 07:15 – 10.07.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat  4924  persoane, dintre care 32   persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 4892  persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cred ca greu a fost sa scrieti aceste numere.

  2. Altu Răspunde

    @H&R, îți dai seama,pt o boală cu 3% mortalitate pui pe butuci o planetă întreagă. Și din cei 3%,cel puțin jumătate au murit din neglijența eroilor în alb, cărora nu le ajunge 15 000 Ron salariu, mai iau și șpagă. Sincer,abia aștept valurile următoare să văd limita de suportabilitate a oițelor . Salariile stagnează sau scad, prețurile sunt la stelele, viitorul e negru dar important e să ne vaccinăm și să purtăm botniță. Dă Doamne să fie cât mai rău să sufere și cei care ne-au adus în această situație,cu bună știință sau ignoranță.

    • Golf Răspunde

      Ai încredere în statisticile oficiale? Umflate fără nerușinare? Până și mortul dintr-un accident rutier a fost declarat ca decedat coco.

  3. Golf Răspunde

    Având în vedere că toți răciții dar și sănătoșii (asimptomaticii, din punctul lor de vedere, care s-au testat dintr-un motiv sau altul) au fost diagnosticați cu coco, rezultă o rată a mortalității de 0.01%.

  4. H&R Răspunde

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24835861-persoanele-infectate-coronavirus-pot-genera-anticorpi-pentru-tot-restul-vietii-studiu.htm

    „Pentru mine este clar că nu este necesar, la fel cum nu ar fi necesar să se vaccineze cei care au avut deja boala”, explică expertul.

  5. Lol Răspunde

    Iar au apărut marii oameni de știință de pe portalsm…🤣

    • Lol Răspunde

      Iar eu înghit totul pe nemestecate tot ce mi se toarnă!😱 Doamne ferește să fac o verificare hazardată să văd care este legătura intrinsecă dintre Faucci și Institutul din Wuhan!😱🤯😲
      Ei estem eroi. Musai să fie!!! 😱💩💩
      Mari incompetenți cu toții !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.