Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Taxi, Amadeus și Children of Distance concertează la Expo Industry Satu Mare

Așa cum s-a anunțat încă din luna mai, în perioada 5-8 august 2021, Grădina Romei din Satu Mare va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente comerciale din Satu Mare: Expo Industry Satu Mare.

Expoziția companiilor importante din județul Satu Mare adună laolaltă peste 22 de companii din diferite domenii, care își dau întâlnire cu sătmărenii într-un cadru organizat, dar relaxant, sub cerul liber, cu scop de socializare atât între ele, cât și cu potențiali angajați, persoane interesate să-și găsească un loc de muncă.

Expo Industry Satu Mare se va desfășura sub egida Skyline Events, în acord cu nevoile de dezvoltare industrială a pieței sătmărene.

Așa cum am mai arătat, față de acum circa 25 de ani, când a început un nou trend industrial care oarecum a reprimat domeniile precum industria fabricării mobilei și al textilelor, în zilele noastre, industria sătmăreană s-a dezvoltat și completat cu noi domenii în plină ascensiune, precum industria alimentară care și-a făcut loc în rândul companiilor de top care s-au dezvoltat în același ritm alert.

Este arhicunoscut faptul că zona județului Satu Mare este avantajoasă pentru dezvoltarea diferitelor industrii și oferă potențial dezvoltatorilor din mai multe puncte de vedere: infrastructură, localizarea în apropierea granițelor, precum și piața forței de muncă, care este extrem de puternică și competitivă.

Și astăzi sunt în continuă construcție și amenajare, dezvoltare și creștere parcurile industriale la nivelul întregului județ, majoritatea fiind amplasate sistematic pe drumurile naționale și europene, ceea ce evident oferă multiple oportunități localnicilor.

Astfel, și economia locală este din ce în ce mai consolidată, atât datorită companiilor care activează în industria auto, cea a textilelor, a fabricării mobilei sau cea alimentară, cât și datorită domeniilor precum cele din sectorul IT, home-deco, producție de energie verde, producția de încălțăminte, de prelucrare a metalelor sau de fabricare a geamurilor și ușilor, toate aceste domenii aducând creștere vizibilă și inovare.

Expo Industry Satu Mare își propune unească și să facă cunoscute cel puțin o parte de bază din aceste companii, iar acest lucru poate fi fezabil în cadrul acestui eveniment de mare anvergură precum acesta.

Ne dorim să le oferim expozanților noștri mai mult decât posibilitatea de a se face cunoscute în rândul publicului. Aceștia vor avea oportunități deschise de a dezvolta relații profesionale și potențiale parteneriate și colaborări între ele.

Pe lângă acest scop, organizatorii își propun să ofere și posibilitatea ca potențiali angajatori și candidați să se întâlnească pentru relaționare în cadrul aceluiași eveniment.

„Ne propunem ca evenimentul să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere al eficienței, respectiv pentru ca expozanții noștri să fie cât mai vizibili pentru participanți, astfel că locația va fi amenajată pe sectoare. În acest sens, standurile Expo Industry Satu Mare vor acoperi următoarele domenii: industria auto, industria de fabricare a mobilei, industria textilă, prelucrarea metalelor, producția energiei verzi, dar vor fi prezenți cei din sectorul IT, din industrii creative, furnizorii de servicii, producătorii de diverse bunuri.”, ne arată ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru – organizator.

Un element de noutate este divertismentul pe care ne-am propus să-l aducem la acest eveniment, și anume o serie de concerte cu trupe precum Taxi, Amadeus, Children of Distance sau Kalapács Band, însă vor urca pe scenă și mulți alți artiști. Concertele vor avea loc în fiecare zi a evenimentului, începând cu ora 18.00.

Vineri vor urca pe scenă fetele de la Amadeus, sâmbătă vor concerta cei de la Children of Distance, urmând ca duminică buna dispoziție să fie asigurată de Trupa Taxi și Kalapács Band.

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

Accesul la zona de concerte va fi permis conform reglementărilor în vigoare privind răspândirea Covid-19: prin deținerea dovezii de vaccinare, a unui test PCR negativ sau a dovezii că persoana a trecut prin Covid-19 în ultimele 6 luni. De asemenea, se vor respecta măsurile de distanțare socială de 1,5 m între persoane și purtarea măștii.

Locația evenimentului: Satu Mare, Grădina Romei

Când se va desfășura: 5-8 august 2021

Deschidere oficială: 5 august 2021, ora 15.00

Motto: Industria 4.0 – a sosit la Satu Mare

Partenerul principal al evenimentului: Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest.

Sponsorii noștri sunt: Electrolux România, Contitech Fluid Automotive România, Senera , Kneho Rom, Somipress România, HAB Transilvania.

Pentru alte informații oficiale, puteți contacta organizatorul: dl. ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail bura.istvá[email protected].


Sursa: Comunicat de presă Expo Industry Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.