Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Trei cadavre găsite într-o singură zi, în județul Maramureș

Zi neagră în Maramureș. Trei cadavre au fost găsite în cursul zilei de astăzi, luni, 19 iulie, în județul vecin, titrează Vasile Dale.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în albia râului Lapuș a fost găsit un cadavru. Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 1 Groși au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei.

Polițiștii au identificat cadavrul ca fiind al unei tinere de 26 de ani din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

După două ore, pompierii militari și poliția au fost rechemați în aceeași zonă. Aceștia urmează să scoată cadavrul unei persoane de sex masculin. Conform informațiilor obținute de jurnaliștii din Maramureș, se pare că ar fi vorba de iubitul femeii.

În jurul orei 14.00, criminaliștii băimăreni au fost solicitați să intervină la un caz pe bulevardul Independenței din Baia Mare, în zona în care femeile iși oferă servicii sexuale contra cost. Cei care i-au solicitat au fost chiar polițiștii dintr-un echipaj de ordine publică. Aceștia ar fi văzut-o căzută și au încercat să o resusciteze. Au chemat si un echipaj medical al Ambulanței. Din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul. Se pare că suferise un infarct. Femeia avea 25 de ani și era îmbrăcată sumar.

Sursa: Vasile Dale

2 comentarii

  1. Nicusor Răspunde

    Nu mai ma mira nimic in Maramures…..Parca ii alta planeta :(. Crime, hoti de padure, soferi criminali. Ii recunosti de la o posta cand vin la AquaStar

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Amu Turcana poate jubila. Astia trei nu vor mai cer pensie defel. Se cheama economie la bujetul consolidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.