Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

VIDEO. Sătmărean revoltat: Prefer să fiu împuşcat, nu mai suport! Vreau să fiu închis!

Un sătmărean revoltat pe autorităţi a postat o filmare pe Facebook în care îşi exprimă revolta faţă de faptul că a rămas fără subvenţie pentru ferma sa. El avertizează, în mod categoric, că este dispus să comită anumită fapte pentru care ar putea fi arestat.

El are mai multe oi şi capre în localitatea Stâna şi susţine că a fost furat.

“Prefer să fiu împuşat dar să nu mai trăiesc cu stresul ăsta. Mă adresez foarte serios la domnul comandant, cu toţi plutonierii lui care-s puşi tot pe linie politică, dacă nu face ordine pe comuna Socond, Bucureştiul iese afară. Aici în ţara noastră trebuie un Putin, un Hitler şi un Stalin, nu sunt rasist, dar nu se mai poate. Pe proprietatea moştenită, cumpărată, transpirată, nu furată, să nu poţi trăi. Ruşine românilor, neam de hoţi şi trădători”, a spus sătmăreanul.

Bărbatul solicită ca la faţa locului să iasă autorităţile şi să facă dreptate.

“Vreau să vadă toată ţara treaba asta, mi s-a tăiat subvenţia, cu copii mici, pentru 20 de oi, fiind fermier, nu o gâscă şi doi câini. Vreau să iasă în teren toate autorităţile şi să facă dreptate dacă vreau să supravieţuiască, pentru că într-o bună zi se scoală unul de la răsăritul soarelui şi va rămâne numai gropi. Să se ştie ce spun, astea nu îs glume! 200 de spargeri în satul Stâna, autor zero. Furturi, violuri, autori zero. Nu ne e ruşine nouă! Frumos din partea autorităţilor! Dormim în birouri şi aşteptăm salariile. Ruşine! Neam de hoţi de bandiţi”, a mai spus acesta.

Sătmăreanul cere să fie închis înainte de a comite anumite acte.

“O să duc copiii la prefect să îi crească, că eu vreau să fiu închis în ziua de azi. Încarc TIR-ul, le dau banii, nu îmi trebuie un leu, şi vreau să fiu închis de pe acum până nu săvârşesc faptele spuse. Mă ţin de cuvânt. Prefer să mor. Neam de hoţi!”, a mai spus bărbatul.

 

12 comentarii

  1. Vasile Dragos Răspunde

    USR PLUS ciuma pop onarilor in România cu curu rupt și mort de foame dar mândri ca au făcut un km de autostrada în plus…

    • Y_grec Răspunde

      Comentezi aiurea boule , liberalii tai conduc tara, la agricultura este ministru liberal homalaule .

      • x-ulescu Răspunde

        Nu va certati ! la fel de prosti si incompetenti sunt si usr-isti plusisti si pnl-istii

        • ... Răspunde

          #usere este o greșeală electorală iar referitor la #penele numai atât că își bat joc de cam tot ce înseamnă doctrină liberală. Adrian Năstase cu al lui guvern de pesedei (2001-2004) a guvernat infinit mai liberal decât actualii locatari ai palatului Victoria.

  2. Hatz Răspunde

    Sunt plin in tara ca el, la limita. Sunt cei drepti, oameni ce isi rup carca in timp ce altii isi bat joc de munca lor.
    O tara corupta si putreda . Va zic parerea mea, Romania ,ca multe alte tari putrede si corupte,e buna doar pt lume necinstita , pt. “smecherasi” ….tarile corupte ca Romania nu sunt bune pt persoane simtite,harnice si cu valori morale.

  3. Hitler Răspunde

    Impuscati va rog frumos….prostu nu merita viata!

  4. satu mare Răspunde

    Se pisa autoritățile pe revolta lui!!!….ii doare in pola de toți și toate, țiganii din stana sunt stat în stat că Vaticanul și autoritățile locale mana in mana cu ei!….tara asta a ajuns condusă de borfași și hoți,nu mai are nici o șansă de revenire……plecați din ea cat mai puteți oameni buni!!!

  5. satmarean Răspunde

    Ma intreb care este atitudinea autoritatilor? Uneori cand este urcata o pisica intr-un copac inalt se trimit repede pompierii sa o salveze (desi ar putea singura sa coboare). Acum este vorba despre un fermier deceptionat.

    • ... Răspunde

      Pentru cultura ta generală pisica nu poate coborâ din cauza conformației ghearelor. Dar ai dreptate când spui că pompierii sunt chemați aiurea să salveze pisici sau alte aberații de acest gen.
      Referitor la fermier ar merita un interviu scurt cu consătenii. Cine știe ce aflăm de la ei? Fiecare știre are cel puțin două fețe și nu ar strica ca asemenea brekingiuzuri să fie totuși verificate. Asta se cheamă meserie de jurnalist. Voi de la redacție tot persistați și perseverați la statutul de vânători de clickuri.

      • Manea Răspunde

        N-am văzut incă o pisică moartă în copac . Doar oameni tâmpiți , e plină planeta de ei . Pisica coboară cu spatele , la fel ca orice felină mică sau mare

  6. Gigi Răspunde

    Dute și lucra nesimțitule…..

  7. Anonim Răspunde

    Bună
    Trăim în epoca de aur .Conducătorul nostru iubit ne va duce pe culmile dreptăți Partidul veghează la bunăstarea poporului.Se spunea acum +30 ani mai nou se spune și acum de cei amintiți .NOI suntem paralizați la tastatură poate și vaselina e de calitate .Nu ne cunoaștem indemnul imnului de stat al României .Sunt indignat de viata din România .Specialiști în limba Română sa se apțiană .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.