Ultima actualizare: azi, 17:19
Villia
Locale

VIDEO. Tânără sătmăreancă felicitată de Centrul Cultural al MAI

O tânără sătmăreancă este felicitată de Centrul Cultural al MAI. Un videoclip al sătmărencei Villia (Iulia Andreea Vilceanu) a fost distribuit de către Centrul Cultural al MAI, vocea ei fiind descrisă drept angelică.

Redăm postarea Centrului Cultural MAI:

Astăzi, vă propunem să ascultaţi o voce angelică, continuând tradiţia promovării tinerelor talente din rândul copiilor colegilor noştri din Ministerul Afacerilor Interne. Colega noastră de la Satu Mare, Claudia – Monica Alexan este mama unei tinere pline de talent – Iulia Andreea Vîlceanu, o voce încântătoare care încearcă să se impună în peisajul muzical autohton şi nu numai.
Villia (Iulia Andreea Vilceanu) este o tanără artistă din Satu Mare care işi compune singură melodiile, fiind pasionată de muzică şi dans încă de când era copil. Este atrasă de asemenea şi de psihologie, multe din piesele sale fiind consecinţa unor profunde introspecţii. Elementul definitoriu al muzicii create de Villia este autenticitatea, o ilustrare a realităţii necosmetizate: oameni, locuri, situaţii care au marcat povestea celor 18 ani ai săi.
Melodia “No.51″- o metafora a copilăriei sale, este prima piesă de pe albumul de debut al Villiei – “Inkblot”. Muzica, versurile, scenografia şi co-regia videoclipului aparţin artistei.
Îi dorim mult succes tinerei artiste, fiind convinşi de faptul că talentul ei muzical ne va încânta şi în viitor.

Un comentariu

  1. oana Răspunde

    Blonda Oana-Roxana Po. a plecat din Negresit oas la Cluj sa fie amanta unui barbat insurat cu doi copii. Blestemata sa fi c***a ordinara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.