Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Adrian Cozma, întâlnire cu fermierii din județ: Agricultura e domeniul care ne preocupă pe toți

Deputatul Adrian Cozma a avut, astăzi, miercuri, 18 august, o întâlnire cu fermierii din județul Satu Mare, o întâlnire pe care a catalogat-o drept una reușită. ,,Agricultura e domeniul care ne preocupă pe toți”, a spus deputatul sătmărean.

,,Suntem la Tăşnad împreună cu Directorul General al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Adrian Pintea, cu directorul adjunct Bogdan Dumitrașcu şi cu fermierii judeţului. Vrem să aflăm toate problemele judeţului din teren, să cunoaştem cele mai sensibile spețe pe care le întâmpină fermierii judeţului în activitatea lor și atunci când depun documente pentru obţinerea subvenţiilor la pământ, animale şi la diferite culturi pe care le au.

O întâlnire reuşită, care, sperăm noi, va aduce îmbunătățiri inclusiv legislative pe acest sector strategic al României, respectiv agricultura. E domeniul care ne preocupă pe toți fiindcă e important să avem produse bune și sănătoase. Le mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a declarat Adrian Cozma.

8 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Mda , calaretul se pricepe si la agricultura.

  2. PNL=PSD Răspunde

    Șoferul lui Valer Marian, directorul APIA Satu Mare, un “adevărat profesionist”, cu studii în domeniu, a terminat științele politice, a trecut la PNL?
    Sper, când revine PSD la putere, să-l demită a doua zi, pe acest smecheraș

  3. Gogu Stiuc Răspunde

    Incepe si asta sa umble si sa promita marea cu sarea fix ca ex deputatul psd-ist “nixon” sau “bush”,nustiu cu care dintre presedintii americani ziceati ca seamana! E simplu sa-i aburesti,apoi sa le spui dupa 4 ani fraierilor ca fix acuma urmeaza sa se intample ce le-ai promis,dar cu conditia sa te alega din nou !Iar fraierii pun botul ca niste “bot-anisti” adevarati !😁🤣🤪

  4. PNL=PSD Răspunde

    APIA Satu Mare, o adunătură de incompetenți. Director General- Dragoș Virgil, șoferul lui Valer Marian, iar director adjunct- Bretan Ciprian, lingăul lui Mircea Govor! Trăiască noul PNL!

  5. Dragos Răspunde

    DOMNILOR, UNDE E MASCA??? CE EXEMPLU DATI NENOROCITILOR??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.