Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Coronavirus Satu Mare: 13 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.092.122 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.052.478 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 782 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.439 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 23.08.2021 (10:00) – 24.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 14 decese (8 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Alba, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Mureș, Suceava, Timiș, Vrancea.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 la categoria de vârstă 50-59, 2 la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 la categoria peste 80 de ani. 13 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.476. Dintre acestea, 205 sunt internate la ATI.

 

16 comentarii

  1. Woww Răspunde

    Iti mai da ceva la schimb daca te vaccinezi?…sa vad daca se merita , daca nu astept alte oferte.
    Oricum doar de oferta te poti folosii.

  2. covid 19 Răspunde

    Altu-i de vina c-o fost la nunta si n-o purtat masca si nici distanta n-o respectat-o. El o zis!

    • Altu Răspunde

      Covidel,de parcă tu la nuntă stai cu mască și distanțat. Stai relax că nu se ia așa repede . Ți-am zis, cunosc persoane soț și soție unu are, unul nu, și locuiesc împreună. Hai cu explicația științifico-fantastică a doctorilor de renume gen Arahat. Încă 6 zile și primesc certificat de trecere prin boală. De vaccinare să nu aud. Fiecare să decidă pt el,unii se riscă cu boala alții cu vaccinul. Cunosc caz de vaccinat,nu a făcut covid,dar de 2 săptămâni se tratează de tromboză. Interesant e că a fost diagnosticat după vaccinare. Dar,na,e doar coincidență.

      • ... Răspunde

        @Altu, tu nu știi că acest @covid19 a ajuns la performanța de a face sex telepatic? E mai igienic și mai safety. Într-un fel e mai bine așa pentru restul lumii. Că nu se mai procrează.

        • Altu Răspunde

          Cum așa, te-a futat pe tine la creer?

          • Altu

            Fraiere,pune-ți un Nick name, propriu. Nu comenta în numele altcuiva.

          • Altu

            Așa te-a învățat mă-ta, să furi? Nesimțitule!
            Eu am cumpărat acest Nick, am chitanță și drept exclusiv de a-l folosi!

      • bacteriolog Răspunde

        Vorbiti de varianta de Wuhan care nu mai exista ,situatia s-a schimbat , ar trebui facut upgrade la memoria dvs .La ceva DDR5 ca aveti … pe lampi .

        • @Bacteriolog Răspunde

          Deja ești mai mult decât obositor. Pentru binele Pământului și a cetățenilor încă normali îți doresc din tot sufletul să încasezi cel mai cel virus ca să scăpăm odată de tine. I-auzi tu! Bacteriolog! Habar nu ai despre ce vorbești, dai cu părerea ca un veritabil specialist habar ist autoproclamat dar atâta știi doar să repeți ca papagalul știri ce ți se deșertează regulat pe covorașul de la ușă! Hai pa!

      • Gigi Durul Răspunde

        Si eu stiu om tanar care vara trecuta a fost la o zi de nastere cu chef mare , s-a relaxat ca si tine , a luat covid ,l-a dat la toti in familie si tata si unchiul au murit ,acum are probleme de constiinta , asa ca zi bogdaproste ca tu ai scapat si nu ai asa probleme ,in rest ar trebui sa fi mai corect si linistit si nu fi antivaccinist : carma se poate intoarce impotriva ta !

    • Infopress Răspunde

      Comuna Mărgău din județul Cluj a ajuns la o rată de infectare cu coronavirus de 5,58 la mia de locuitori și este astfel prima localitate din România care intră în scenariul roșu în valul 4 al pandemiei
      Restaurantele și cafenelele vor fi închise atât în interior, cât și la exterior, la fel și barurile, cluburile, discotecile, sălile de jocuri de noroc sau piscinele interioare.
      În comuna clujeană vor fi impuse mai multe restricții care intră în vigoare începând de astăzi, 24 august, după cum a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. In Mărgău sunt interzise evenimentele private precum nunțile, botezurile sau mesele festive, spectacolele și activitățile sportive, ca și organizarea de festivaluri sau evenimente de tip drive-in.

  3. Nicusor Răspunde

    Iara stiri cu boala lui Calache……Covrig-99. Nu a existat niciodata virusul asta ”mortal” fatalailor care credeti . Avem alte probleme mai grave in lume…..Arde sudul Europei. Aerul ii poluat. Se fura padurile. De astea ce ziceti….Sa nu mai zic de copii obezi

    • Crack Răspunde

      Plus ca pe Corvinului is numai curve urate…vreau sa fie si acolo curve bune. Astea sunt probleme.

      • @Crack Răspunde

        Și pomenești că dorești abonament lunar la qrve decontat de la bujet???

        • Nicusor Răspunde

          @Crack Bine zici. n-ar fi rau niste curve bune 😂

          • Unu'

            Cuve multe, dar nu așa bune, găsești pe Strada Ștefan cel Mare, nr. 3-5, la psd! Multe curve!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.