Ultima actualizare: ieri, 20:12
Locale

Coronavirus Satu Mare: 3 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 1 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.083.341 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.047.767 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 152 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.286 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 31.07.2021 (10:00) – 01.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 5 decese (3 bărbați și 2 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județul Mureș.

Toate cele 5 decese  sunt anterioare intervalului mai sus menționat și au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătății, în urma verificărilor efectuate. Acestea s-au produs 3 în luna aprilie 2021 și 2 în luna iunie 2021.

Dintre acestea, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 1 la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 411. Dintre acestea, 59 sunt internate la ATI.

 

Pearl Beauty Center

22 comentarii

 1. Provaccin Răspunde

  Provacciniștii chiar au voie să debiteze orice aberație fără nici un substrat științific iar ceilalți sunt inamicii umanității?? Mai nou s-a început în unele țări europene administrarea celei de a treia doze anticovid pentru bolnavii cronici deja vaccinați la care au trecut deja 4 luni . Bravo lor! Îi doresc să fie cât mai sănătoși! Dar când aud că cea mai sigură protecție anticovid este reluarea vaccinării și combinarea diferitelor vaccinuri, asta de unde au mai scos-o??? Nu spun că nu o fi așa dar de unde au aflat asta?😱😱🤯

  • H&R Răspunde

   Asta cu reluarea si combinarea nu este noutate. Se stie de mai mult timp. Ca va trebui al 3-lea 4-lea etc rapel, iarasi nu este nou. In fiecare an 1-2 rapeluri de acum incolo. Nimic nou sub soare.

   • Provaccin Răspunde

    @H&R, eu mă îndoiesc că este un studiu tăcut în acest sens. Asta am vrut să spun.

   • Omul Răspunde

    Mai bine ne-ați s cuti de asemenea stiri de căcat macar voi…. Va mulțumim

  • Antivaccin Răspunde

   Comentariu marca trei puncte… Ai devenit provaccin?

   • Provaccin Răspunde

    Te tratezi cumva și ai uitat să-ți iei porția? Te rog răspunde la întrebare. Continuând ideea ta aș putea să insinuez că tu ești covid19 sau IT. Oricum mi-e indiferent, mă doare undeva la 2 m lateral dreapta de tine.

    • Antivaccin Răspunde

     După coordonatele indicate e clar, trei puncte eşti 😁. Să fii sănătos!

     • Provaccin

      Care coordonate? Alea de la GPS că marcasei uituc ce ești unde ți-ai pierdut inteligența? Deci am intuit bine cine ești. Important e că nu reușești nici acum să răspunzi la o întrebare simplă. Stai jos. Patru.

     • Antivaccin

      Se pare că nici BMW n-ai!😁😁😁😁😁

   • Info Răspunde

    În România sunt deja confirmate peste 125 de cazuri cu tulpina Delta şi sunt înregistrate deja cel puțin 6 decese, toate la persoane nevaccinate. Tulpina Delta a devenit deja predominantă în Europa, dar avertismentul care vine de la nivel european pare să fie ignorat. Informaţia că vaccinul ne poata salva viaţa nu a ajuns la toată lumea, nici măcar la pacienţii care timp de un an nu au mers la spital de teama infectării, iar bolile cronice li s-au agravat.

    • ... Răspunde

     O corectură. Pacienții cronici mulți dintre ei nu s-au dus la medici din simplul motiv că au fost refuzați de medicii lor curanți că cică nu ar fi chiar așa urgențe. Uite așa simplu! Asta nu are de unde a ști cel care nu are nevoie de rețeta aia nenorocită fără de care nu capătă medicamentul necesar. Asta nu este un lux. Doresc fiecăruia să afle asta pe pielea proprie și după aia vreau să văd cum mai aplaudă eroismele eroilor în halate albe. Foarte mulți au ajuns prea târziu sau deloc la medicul lor. Roadele vom culege cu toții. Asta și cu puhoiul de bolnavi psihici și copiii paranoici generați de #stai acasă. Nu eu spun asta ci studiile făcute de medici în vest. Alea pe care le ignorăm.

 2. hakkate Răspunde

  Acum citesc că între timp, pur accidental și în mod interesant în același timp Pfizer și Moderna au crescut brusc prețul de livrare către UE a vaccinului cu 25%! Foarte interesant! Eroismul ăsta costă, nu? Ar fi fraieri să nu ceară mai mult dacă știu că oricum se plătește!😱🤮 Mă trece o scârbă de nu numai,

  • H&R Răspunde

   Apoi, au crescut preturile ca nu se vaxxineaza boboru’, și nu iese cașcavalul, targetul.

 3. @Antivaccin Răspunde

  @Antivaccin, te plictiseai și ți-ai găsit repede preocupare? Ce-ți mai spune serverul @ IT?

 4. x-ulescu Răspunde

  sa punem conditie , pentru vaccinare , ca guwernu sa puna in aplicare si sa respecte LEGEA PENSIILOR ,asa cum a fost votata de parlament si promulgata de werner !!

 5. Adrian Cozma Răspunde

  Guvernul Câțu va rezolva problema prin introducerea vaccinării obligatorie

  • ... Răspunde

   Dacă nu a făcut până acum nu va face nici de acum încolo pentru că știe foarte bine că nu se poate. Eventual dacă se inventează ceva stare de necesitate sanitară din nou. De aia nu s-a făcut nici până acum. În Franța ai văzut ce scandal a ieșit pe speța asta și guvernul Macron a dat-o înapoi?

  • Gica Barosanu Răspunde

   Nu ma intereseaza, nu ma afecteaza, sunt vaccinat!

   • ... Răspunde

    Acesta este cel mai periculos că te crezi imunizat perfect și nu te mai protejezi așa. După 3-4 luni dacă nu ai făcut boala anticorpi nu prea mai ai după vaccinare. Dacă nu vei repeta ești în ofsaid. Nu eu spun ci specialiștii tăi.

 6. x-ulescu Răspunde

  ia sa puna si populatia conditii pentru vaccinare , de ex. ne vaccinam cand isi da werner demisia !! daca e asa importanta vaccinarea ,si tine la popor asa cum zice din vorbe …asteptam , face un mare bine poporului atunci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.