Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Coronavirus Satu Mare: 3 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 21 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.090.408 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.051.800 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 591 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.403 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 20.08.2021 (10:00) – 21.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 15 decese (8 bărbați și 7 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județele Alba, Bacău, Călărași, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Suceava, Vrancea șu Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 la categoria peste 80 de ani. 14 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 1.216. Dintre acestea, 182 sunt internate la ATI.

17 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Intreb pentru un vecin , cum e cu corona in afganistan? Nu ii vad nici pe afgani nici pe talibani cu măști nu vad distanțare nu stiu aia bietii cum stau cu vaccinul. Sau poate se sperie virusul cand îi vede pe talibani.

    • H&R Răspunde

      Acolo se injecteaza cu Kalashnikovul. Are efect imediat si pentru o vecie. Covidului nu-i place de Afganistan. Acolo nu sunt bani. 😉

      • @H&R Răspunde

        Și la chinezi de când nu caută nici nu prea găsesc. Este foarte dubios.

        • AziNu Răspunde

          In Israel din cauza ca testeaza intens au full de vaccinati in spitale . Cica varianta Delta . Probabil asa o aparut varianta Delta, din cauza ineficientei vaccinului o trebuit sa se scuze si ei cumva. O sa ajungem sa ne ingrijoram la toamna daca nu vine Delta …. O sa stam in casa sa o asteptam. Sau facem ca Australia: inchidem tot pentru 2 morti

      • Abdul Răspunde

        Gresesti, doar talibanii au facut anul trecut 1.5 miliarde dolari, in rest tara are mari rezerve de litiu si metale rare.
        Cate unii mai poarta masca, restul merg pe :Allah e atotputernic

  2. Nicusor Răspunde

    Spalare pe creier…….Nu m-am vaxx si nici nu o sa ma vaccinez pt. ca nu exista si nu a exsitat niciodata boala lui Calache Covrig-99. A mia oara o repet….am fost la mare 2 ani la rand cu si erau zeci de mii de oameni. nimeni nu stie pe nimeni bolnav mort de Covid.

    • Covid19 Răspunde

      Și femeile nasc dar dacă nu le vede nimeni din cei de pe aici, s-ar putea ca și acest lucru să fie contestat.

      • AziNu Răspunde

        Covid19 pandemia e mai mica decat s-a prezis. Anul trecut in vara au zis ca in Romania va fi dezastru pentru ca se intorc in tara astia din diaspora. Si nu a fost nici un dezastru . Sa nu uitam de toti cei care au murit din cauza ca au fost lasati sa moara in spitale , nu de la covid. Sau de oamenii care au fost raciti si au fost trecuti la covid. De oamenii care au murit de alte boli si au fost trecuti la covid. Eu cunosc vreo 5 oameni care au murit pe timp de pandemie dar nici pe aia nu-i stiu personal. Doi dintre ei au murit din alte cauze iar pe unu din ei au vrut sa il treaca la covid (de dragul numerelor) , dar familia s-a impotrivit si au renuntat. Restul sunt erau cadavre mobile si supraponderali care (aparent) au murit de la covid. De la stirea “cad oameni secerati pe strada intr-un oras din China” pana la realitate e cale lunga. Ia vezi ce se intampla in Melbourne si nu numai. Inchidem tara pentru 2 decese!!!! si pe urma ies oamenii pe strada sa protesteze. Asta da strategie de preventie a virusului . Daca nu dispare tot teatru asta cu covidul , am intrat in noua ordine mondiala. Mark my words!

        • Nicusor Răspunde

          @AziNu…..Ai dreptate

        • Golf Răspunde

          @Azinu, te contrazic, majoritatea au murit tocmai pentru că nu au fost lăsați în pace.

          O cunoștință din prima linie mi-a spus că i-ar fi supraviețuit 90% din pacienții lui dacă nu îi trata cu protocolul criminal.

          Cea mai bună metodă de supraviețuire la răceală este să te tratezi singur, să fugi de ‘eroii’ în halate albe ca de dracu.

          • AziNu

            Asa e Golf, in Italia au murit de la ventilatoarele alea de rahat. Ca asa au primit ordin , sa le foloseasca inainte ca omul sa ajunga in stare grava cica…. Eu au dat vina pe faptul ca Italia are “populatia imbatranita” , ca mai erau tari cu tot atatea cazuri dar cu 90% mai putine decese ….La noi in spitale toti medicii si asistentii au stat pititi! Bagau ventilatoru pe gat si ieseau de acolo in secunda 2.Cand se faceau poze pentru presa, erau ca eroii la datorie. S-au speriat toti de la inceput cand a aparut la stiri ca au murit asistente si medici . Si noi daca eram in locu lor stateam ascunsi… Vine toamna si virozele . Toti speriatii o sa fuga sa faca testu PCR la primii muci iesiti din nas. O sa le deie pozitiv ca PCR-ul nu face diferenta intre covid si alte viroze . Si pentru ca si cei vaccinati se pot racii, o sa fie depistati cu covid si se va da a 3-a doza , dupa aia a 4-a etc. pana nu mai avem sistem imunitar si murim la prima raceala

          • Golf Stream

            @Golf, eu nu am vazut nicaieri vreun studiu publicat cu ce efect a avut asupra pacientilor punerea lor pe ventilatoare. Adica din cei practic umflati cu pompa cati au ramas in viata. Date sigur sunt dar probabil rezultatele reflectate acolo nu le convin heroilor.

    • Golf Răspunde

      Perfect de acord cu tot ce ai scris.

    • Golf Răspunde

      @Nicusor – Perfect de acord cu tot ce ai scris.

  3. H&R Răspunde

    Inca o intrebare ca la Colombo:
    Unde sunt izoletele?
    De ce nu sunt folosite?
    De ce au costat o avere?

    OK, pana aici 3 intrebari, dar prima intrebare e intrebarea de baraj.

    • covid 19 Răspunde

      Când a apărut virusul HIV în SUA toţi care interveneau la suspecţi erau îmbrăcati exact ca si cosmonauţii. Nu cred că în SUA a întrebat cineva ulterior unde sunt acele costume. Când nu ştii nimic despre boală mai iei şi nişte măsuri disproporţionate. Sper să râdem despre aceste măsuri. Deocamdată SUA recunoaşte că pandemia a produs victime omeneşti masiv precum şi efecte economice serioase.

      • covid21 Răspunde

        Nu zău??? În sfârșlt ai observat și tu??? Eu cred că cineva a luat notițe atunci la momentul respectiv. Apoi peste o vreme se vor deschide treburi cu șină ce trebuie deschise. Probabil asta după interese. A se vedea în acest sens dosarul SUA al lui Cîțu sau proaspăt fluturata vechime într-ale înfierilor internaționale la începutul anilor 2000 al lui Orban. Astea toate mă gândesc au apărut absolut accidental și exact acum !?!? Unii ne ma cred copiii proști. Dar important e că alegătorul are ce rumega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.