Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Coronavirus Satu Mare: 5 cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 12 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.086.109 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.049.156 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 371 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.334 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 11.08.2021 (10:00) – 12.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 3 decese (1 bărbat și 2 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Argeș, Constanța și Vaslui.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani și 1 la categoria de vârstă peste 80 ani. 2 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 751. Dintre acestea, 98 sunt internate la ATI.

 

6 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Cu toate ca pentru multi matematica este o stiinta pe care nu o inteleg si implicit ceva urat, pentru ceilalti ea reprezinta ceva logic, chiar frumos. Spre exemplu linia dreapta, triunghiul echilateral, ca sa nu spunem de clopotul lui Gauss specific statisticii matematice. Pana si acesta reuseseste sa scoata frumosul din multitudinea de cazuri favorabile si nefavorabile. Dar nici sa nu te gandesti cat de putin ca vei putea scoate ceva inteligibil din cazurile care reprezinta covidul. Alaltaieri 0, ieri 6, azi 5, maine 1, poimaine 7,etc. Atata uratenie cata poate exista in jurul acestui covid nici nu se poate imagina. Nu m-ar mira ca vreun matematician sarit de pe fix sa vina cu un vaccin matematic si sa explice aceasta succesiune ilogica de cazuri de covid.

  2. Pupãzãu Răspunde

    Mare bou sunt. Aveți dreptate. Atât pot.

  3. Nimeni Răspunde

    @Cineva. Daca ai inteles asta inseamna ca asta am vrut sa scriu, ca domnii acestia cu statistica ne cam baga-n ceata cu numarul de cazuri. In curand vor creste numarul de cazuri si nu vom intelege de ce. Abia acum cei de la OMS admit posibilitatea ca Pacientul 0 sa fie totusi un cercetator din Laboratorul din Wuhan care s-a infectat accidental de la un liliac, pana acum acest lucru era exclus. Cat despre tine, daca ai probleme cu cititul nu te chinui sa-mi citesti comentariile, apuca-te de cele a lui @Pupazau, ca-s mai scurte.

    • Cineva Răspunde

      Eu ce vina am ca vorbesti ca transexualul ala cu nonsalantza de pe net…??

    • H&R Răspunde

      @Nimeni. Acum ori de la liliac la cercetator, ori invers. Nu-i cert treaba. The truth is outhere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.