Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Coronavirus Satu Mare: 57 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 31 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.098.765 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.055.059 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.313 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.570 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 30.08.2021 (10:00) – 31.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 31 de decese (15 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Arad, Brăila, Bistrița-Năsăud, Călărași, Caraș-Severin, Dolj, Galați, Ialomița, Iași, Neamț, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

Dintre cele 31 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 la categoria 50-59 ani, 10 la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 la categoria de vârstă peste 80 ani. 30 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.303. Dintre acestea, 291 sunt internate la ATI.

22 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Nuntasi de la Tirsolti.

  2. nu bucuresti Răspunde

    da, plus la fiecare plin fasbuci cu poze de la concedii prin grecia, tunisia, bulgaria, capri, care pe unde, acuma poate sa puna si pozele de la ISU cu “ventilatorul pe fata”, mare mai e prostimea

    • Gogu Răspunde

      Azi a fost la Tv un tanar, sanatos, 30 ani, abia a reusit sa zica de la tevi si sarme : mai bine ma vaccinam, nu credeam ca pot ajunge aici si in asa hal.

  3. Streinu Inel Răspunde

    Hai ca încet intram in normal!!!si asta datorită dvs ….sătmărenilor ce sunteți !!!

  4. AziNu Răspunde

    Vad ca prin alimentara nu mai poarta lumea masca. Deja ma simt penibil cu masca pe mine …. serios . Probabil s-au vaccinat deja cu vreo 3 doze de umbla asa lejer lumea . Unu mi-o zis deja ca el e invincibil de la vaccin, probabil nici ala nu mai poarta masca. Batman-batman

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Pentru o viață mentala sănătoasă evitați Digi a 24

      • AziDa Răspunde

        Măi căcatule, ce sănătate mentală ai tu că te produci pe aici cu insulte şi injurii? Şi apoi @AziNu este de al tău.

        • AziNu Răspunde

          AziDa, ai auzit de virusul Marburg ? E noul trend , o declarat maimutoiul ala de la OMS de zici ca e dat cu crema de pantofi pe fatza. Noroc ca Gates o facut vaccin si pentru asta acu vreo 15 ani

        • USR PLUS (căcat) Răspunde

          Corect nu ii frumos sa ne jignim… Dar voi acești fricoși ce faceți prin comentariile voastre răutăcioase?

    • AziNu Răspunde

      MaciLaci corect. E plin de exemple ca ala, ca e pandemie. Sa mai arate si pe altii ca sa se trezeasca lumea. Eventual sa bage si niste marturii de la vreo 2 vaccinati din spital. Sa vedem cum joaca table linistiti . AziDa , USR Plus e ceva sluga politica, pro vot. Totul pentru partid, trebuie sa il intelegi. Cateodata si dusmanii cad deacord

  5. @info Răspunde

    Doi experți pe vaccinul anti-COVID de la FDA (Food and Drug Administration) anunță că îşi vor da demisia. Ei au declarat că motivul deciziei a fost un demers făcut de administrația Biden.

    Cei doi specialişti pe sănătate în Statele Unite, Marion Gruber şi Phillip Krause spun că motivul ar fi faptul că administraţia Biden a anunţat noile prevederi ale campaniei de vaccinare înaintea instituţiei FDA.

    Experţii spun că au muncit enorm pentru a evalua repede serurile Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer şi BioNTech şi sunt frustraţi de faptul că echipa lui Biden a anunţat deja că urmează efectuarea de noi doze în rândul americanilor vaccinaţi, fără să aştepte concluziile FDA, potrivit Bloomberg citat de Mediafax.

    Marion Gruber, specialistă pe cercetarea vaccinurilor, îşi va da demisia pe 31 octombrie, iar Phillip Krause, şef pe evaluare biologică şi cercetare, va pleca în noiembrie.

  6. @info Răspunde

    Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”
    de Andreea Cigolea | 01 Sep 2021 • 10:06
    Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”
    Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti COVID.

    Doctorul a ținut să precizeze că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.

    ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

    Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

    Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru.

    Medicul a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea ”transmiterii bolii”.

    ”Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

    Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1.

    • ... Răspunde

      Fantastic! Acum ai priceput și tu ce tot spuneam și eu și mă luarăți cu toții că sunt antivax?!?! Dacă personale vaccinate se pot îmbolnăvi și pot transmite mai departe virusul nu văd care este relevanța acelei hârtii verzi mai nou inventate antivirus! Pentru că tocmai aici e buba cu cei vaccinați care se cred protejați 100% sau aproape acolo și nu se mai feresc! În Israel 33% din cei internați cu forme mai date al naibii al bolii sunt vaccinați cu scemă completă! Apoi să nu-mi spună careva că evreul nu e cuminte și nu respectă ce i se spune că știți și voi că nu e așa. Acolo e cam militărie peste tot și în toate because au niște vecini “binevoitori”.
      Scoateți odată pe piață măcar așa experimental cum ați lansat pe repede înainte vaccinurile astea aiurea mai mult neverificate acele tratamente ambulatorii promise (pastile, capsule, sprayuri nazale sau ce o mai fi etc.). Pentru că nici gripa nu se combătea sau nici nu se combate cu vaccin în primul rând. Comprende? Și fiți siguri că astea vor trece ca pâinea caldă.

  7. hingeru Răspunde

    bina ca Romania a comandat 120 milioane de vaccinuri. Deci cei 6 milioane vor lua cate 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.