Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

Dirty Nano vin la Capricci! Se anunță un White Party extraordinar

Dirty Nano vin la Capricci, la sfârșitul acestei săptămâni, unde vor anima evenimentul White Party. Proprietarul restaurantului Capricci, Bogdan Fușle, împreună cu echipa sa, vin în întâmpinarea sătmărenilor cu un nou eveniment extraordinar.

White Party va fi o petrecere la care, așa cum îi spune numele, culoarea predominantă va fi alb. Eleganța, muzica de calitate și mâncarea proaspătă vor fi și de această dată cheia către petrecerea perfectă.

„YASS to the White Party! Pentru prima oară în Satu Mare, Dirty Nano vin să aducă vibe-urile ce provoacă “fluturi în stomac”, la Capricci! 

Pregătiți-vă îmbrăcămintea 𝗮𝗹𝗯𝗮, pentru că noi am pregătit muzică grozavă, mâncare extraordinară & băuturi fermecătoare. Va fi MEMORABIL. 

                                                                                                         LOVE, Capricci”, se arată pe pagina de Facebook a restaurantului Capricci.

REZERVĂRI

Puteți rezerva o masă la eveniment:

Telefonic: 0770 533 993

Aplicația Capricci: https://restaurantcapricci.ro/app

Dirty Nano este o renumită echipă de DJ din România, formată din Tinu Vidaicu şi George Hora, ce s-au remarcat în scena clubbing a ultimilor ani, datorită remix-urilor care au devenit virale în rândul fanilor Deep House. Cei doi au reinterpretat oficial hit-urile celor mai trending artişti, strângând astfel zeci de milioane de ascultări pe Youtube.

Restaurantul Capricci scrie istorie la Satu Mare prin evenimentele deosebite pe care le organizează săptămânal, și la care participă zeci de persoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.