Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Cârnaţi cu zgârciuri, cartilaje şi slănină, într-o carmangerie din Satu Mare

Cârnaţi cu zgârciuri, cartilaje şi slănină au fost cumpăraţi de către un sătmărean  dintr-o carmangerie din municipiul Satu Mare. Carmangeria, din incinta unui supermarket de pe bulevardul Cloşca, se prezintă a fi una tradiţională, însă calitatea produselor lasă de dorit.

“E drept că erau destul de ieftini cârnaţii, dar din exterior s-a prezentat totul foarte bine. Când am ajuns acasă şi am mâncat am avut surpriza să descoperim că erau de fapt nişte cârnaţi plini de zgârciuri, cartilaje şi slănină. Efectiv nu puteai să îi mănânci. Mai mult de jumătate i-am aruncat”, ne-a declarat sătmăreanul.

Aşadar, fiţi foarte atenţi de unde vă faceţi cumpărăturile.

Imaginile sunt sugestive, nu au nevoie de prea multe explicaţii.

15 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Nu ma mir ca și producătorii ăștia autohtoni (ca și ceilalti)sunt numai niște nesimțiți,hoți,nesatui de bani,ar vinde și pe mama lor si-ar vinde sufletul(dacă au) numai sa facă bani fără număr,fără număr.Scârbelor mancav-ar amețu sa ajungeți sa nu aveți ce manca voi și familia voastră și sa ne rugatj frumos sa va hrănim cu astfel de produse ca cel din imagine și altele asemenea lor…știm noi de care.
    Un astfel de producator ar trebui închis pentru tentativa de omor,pentru îmbolnăvirea oamenilor.Cine sa facă asta?…organele de control mânjite și corupte?…niciodată,că și ăstia-s mai rai ca ei!!!

  2. Atti Răspunde

    Am crezut ca dintr-un service auto!!

  3. koko Răspunde

    inainte de 1989 ati fi mancat si sfoara de la carnati …acuma vreti si calitate dupa ce a venit vestul peste noi si nea inchis …pardon ..privatizat fabricile …iar meseriasii au mers la paris sa spale closetele pe 1200 euro.

  4. realitatea Răspunde

    Ce vă mirați? Așa e într-o țară în care exbețivanul de prim-ministru și fost ministru de finanțe dă țeapă unei bănci din SUA și nu pățelște nimic! Producător local doar face ce știe mai bine și mai ales la ce este îndemnat de cei de la conducere! Doar nu o să fie fraier și să facă ceva altfel, mai bine sau eventual corect!?!?

  5. Breiching Nius Răspunde

    Acești cârnați ieftini au intrat recent in productie !Se numesc “Cârnați Cîțu” si sunt destinati asistatilor social,pensionarilor cu pensie sub 1000 de lei,chiar si celor cu salar minim !Urmează să intre in productie si alte produse ieftine(de exemplu pâinea cu 30% rumegus,insă rumegus fin de bună calitate)etc. !!Ca să compenseze viitorul preț al gazului si curentului electric.😁

  6. Xpert68 Răspunde

    trebuia sa cumpere clientul parizer daca cârnatii i-au cazut rău!!!

    • realitatea Răspunde

      Nu vrei să știi ce conține, crede-mă. Cam 10-15% este doar carne pentru că fiecare merge pe ce e mai ieftin și pe “rețetă secretă” proprie. Acolo 60% dacă nu mai mult e ozeneu sau altceva. Mai ții minte la ce se spunea OZN pe vremea lui Ceașcă? O zeamă neidentificată? Colorantul de la coșenilă e problema cea mai mică! La unguri în schimb este lege care spune că parizerul trebuie să fie cu minim 50% carne! Nu că asta ar fi mult și aia.

  7. Xpert68 Răspunde

    să numai cumpere promoții și să ia produse mai scumpe de la tirme consacrate în domeniu!!!

  8. Crack Răspunde

    Dupa ce vad din poze (carnati + slanina) e aproape o afacere… 2 la pret de 1 .

  9. Pupãzãu Răspunde

    Luati de mancati. mUE ati vrut mUE luati.

  10. Pisti Răspunde

    OOoooooooooooooooooo igen, ez az egyetlen jó dolog, amit a gulyásba tehetünk. Szeretem. Magyarországra megyünk, ez így van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.