Ultima actualizare: azi, 08:49
Locale

FOTO. Doi sătmăreni, sărbătoriți la împlinirea vârstei de 100 de ani. La mulți ani!

Satu Mare se poate mândri cu o frumoasă comunitate de seniori, care și-au trăit viața cu demnitate, dând dovadă de curaj și înțelepciune, chiar și în cele mai dificile momente. Din această comunitate fac pare și sătmărenii Lajos Ferenczi și Elisabeta Bató, care astăzi au fost felicitați de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

,,Seniorii merită tot respectul și aprecierea nostră. Am făcut azi o vizită aparte, pentru a-i felicita în numele întregii noastre comunități pe doi sătmăreni, cu prilejul aniversării de 100 de ani! Lajos Ferenczi și Elisabeta Bató sunt doi oameni care sunt un exemplu datorită contribuției pe care au avut-o la ceea ce este astăzi orașul nostru. Le doresc multă sănătate, lor și familiilor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor

Domnul Lajos Ferenczi este în grija fiicei lui, Reizer Maria și a echipei Centrului de Rezidență Sfântul Anton, iar doamna Elisabeta Bató în grija rudelor. Amândoi susțin că secretul ,,tinereții fără bătrânețe” este să ai puterea să îți păstrezi zâmbetul, indiferent de greutăți.

Pe această cale, Primăria Municipiului Satu Mare transmite mulțumiri Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare pentru donația făcută!

Un comentariu

  1. vertigo Răspunde

    un primar cu suflet si demnitate ………………te respect Gabore
    MULT SUCCES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.