Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Două victime la spital în urma accidentului de la Livada. Impact violent între două mașini

Două victime au fost transportate la spital în urma accidentului grav de la Livada. Una dintre ele, cea care s-a aflat în stop cardio-respirator, a fost salvată de paramedici, fiind intubată și dusă la spital.

,,Două victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, cea inconștientă a fost intubată și transportată cu ambulanța SMURD, cea de-a doua victimă a fost transportată cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital”, informează ISU Satu Mare.

Cum s-a produs accidentul. Ce spune Poliția:

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că o tânără, de 20 de ani, din Racșa, aflându-se la volanul unui autoturism pe DN19, din direcția Livada spre Negrești Oaș, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de o femeie, de 36 de ani, din județul Maramureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, de 20 de ani, și a unui pasager, de 50 de ani, din celălalt auto implicat. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Ce spun pompierii:

Astăzi, în jurul orei 14:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, între două autoturisme, la ieșire din localitatea Livada spre Negrești-Oaș.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În urma impactului, două victime s-au autoevacuat, fiind în stare conștientă și cooperantă, iar cea de-a treia victimă a fost extrasă de către forțele militare și se află în stop cardio-respirator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.