Ultima actualizare: azi, 17:00

 

Locale

FOTO. Locuitorii unei comune din județ, revoltați de toaletarea copacilor: ,,E o bătaie de joc’’

Locuitorii unei comune din județul Satu Mare sunt revoltați de toaletarea copacilor din localitate. Oamenii s-au arătat indignați de modul în care au înțeles cei care s-au ocupat de curățarea copacilor să-și facă treaba: ,,E o bătaie de joc”, spun aceștia.

Totul s-a întâmplat în comuna Micula din județul Satu Mare, acolo unde, spun oamenii, copacii au fost mai mult tăiați decât toaletați. Aceștia ne-au trimis pe adresa redacției poze după ,,intervenție’’, afirmând că cei care s-au ocupat de această treabă și-au bătut joc de copacii din zonă prin modul în care au înțeles toaletarea lor.

Unul dintre locuitorii comunei spune că toaletarea a fost făcută de către romii din localitate, sub supravegherea viceprimarului. ,,Așa se curăță copacii și așa se lasă, de față cu viceprimarul. Și-au bătut joc de copaci și au lăsat mizerie în toată comuna”, spune acesta.

 

3 comentarii

 1. Janika Răspunde

  ACUM E MOMENTUL SA-L TAXAT PE D-NUL PRIMAR ! HAI ,CHIAR SUNT CURIOS CE VA ZICE ! TAIETORII DE LEMNE A FACUT PRAPAD ,TREBUIE AMENDATI SI OBLIGATI LA PLANTAREA DE NOI COPACII !

 2. Vlad Tepes Răspunde

  Ce sa vorbim despre o comuna, cind ditamai in municipiul Satu Mare, resedinta de judet, arborii nu se toaleteaza ci efectiv se taie pentru lemn de foc !!!
  O batjocura pe care nimeni de la mediu nu o vede !

 3. Nha Răspunde

  De taiat nu-i asa mare problema ca se taie scurt . Problema e cand se taie . Io asa stiam ca se toaleteaza in sezonul rece , cand nu lucreaza copacii , da’ , no , alte vremuri ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.