Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

FOTO. Părintele Constantin Necula, la Satu Mare. Sute de oameni prezenți la conferința „Eroi și Martiri”

Părintele Constantin Necula, prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu, a susținut, în această după-masă, la Satu Mare, Conferința „EROI și MARTIRI”, la eveniment fiind prezenți sute de oameni.

La iniţiativa asociației Civice Tempora, în această după-masă, luni, 17 august, la Catedrala Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare, are loc Conferința „EROI și MARTIRI” susținută de părintele conferențiar universitar dr. Constantin-Valer NECULA. La evenimentul care a început la ora 17.00, au fost prezenți sute de sătmăreni, și nu numai.

Părintele Constantin Necula a început conferința în stilu-i caracteristic, cu mult umor, iar cei prezenți la eveniment s-au arătat extrem de încântați să îl vadă din nou la Satu Mare.

Conferința este organizată cu binecuvântarea PS Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

18 comentarii

 1. H&R Răspunde

  Distantare sociala? Covid? Nu este? Sau covidutul asteapta pana in 1 septembrie?

  • ... Răspunde

   Rar mai vezi în poze și câte o mască kremenală. Mai rar dar vezi.😱🤔🤯

  • Ghei Răspunde

   Nu chiar asa, guvidul a fost printre gayiii de la Bucuresti pe 14 august, ca acolo au fost vreo 6000 de nefericiti, da acolo nu te-am vazut sa comentezi, ce tare the f8t3 pe tine grija de ce fac altii la biserica, sa nu ramai gravid cumva, ai grija

  • Szaby Răspunde

   Numa romanurile este asa botanist cu biserica si face orice spune la el popa. spalate la creier este.

 2. Hontalanság Răspunde

  Apara domnu de guvid, nu trebuieste la maska. dic maska.

 3. Bran Cardieru Răspunde

  Pozele astea trebe sa le salvez undeva!
  Peste 2-3 saptamani când vor ajunge la aparate o sa le arat de unde s-au infectat!

  • Ghei Răspunde

   Auzi, poate iti cade o caramida in cap, azi de ex, sau maine, sau poate avem noroc si iti bagi dejetele in priza, si ne scapi de o belea. Cam batos esti tu asa si te screzi zeu printre muritori, poate iti da Domnu ce meriti,ai grija…

   • mmm Răspunde

    Lingau de cadavre, ce-ai cu omul?
    Vrei sa fii futat in qur de vreun popa, baga-te sub patrafir la o …s spurcovanie!

  • cazma Răspunde

   Oamenii mai merg și la biserică nu stau ca tine în spatele pieții la saniuta

   • mmm Răspunde

    Oamenii merg la birt, ca mine, muierile merg la biserica sau moschee sa intre sub patrafir la o m..ie scurta!

 4. chupacabra Răspunde

  Conferinta eroilor intre ei.

 5. Eu Răspunde

  Interesanți sunteți și voi, când va pune sa purtați masca ziceți ca de ce? Când cineva nu poarta masca ziceți ca de ce nu poartă, plin de cocalari care nu știu sa scrie de mana dar își dau cu părerea pe rețele sociale, ne meritam soarta….

  • ... Răspunde

   Ar trebui să te bagi într-un prezervativ mare ca în “Naked gun 2 1/2” și să te legi singur dar strașnic ca să nu cumva să capeți oxigen deloc.

 6. Ășâțî Răspunde

  Măști cu țârâita!

 7. Popa prostu Răspunde

  Ce-i asta, lansare de carte? Nu le mai ajung banii nici la astia. A se observa micul butic in partea dreapta, poza 13, unde enoriasii platesc taxe bisericii sub forma cumpararii de diverese obiecte facute in China.

  • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

   Nu vezi bine. Ăla cu buticul e tărâm sfânt. Pentru ei.

 8. Matei Răspunde

  13. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati sa intre.
  14. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi mancati casele vaduvelor, in timp ce, de ochii lumii, faceti rugaciuni lungi; de aceea veti lua o mai mare osanda.
  15. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi insiva.

  27. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi sunteti ca mormintele varuite, care pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
  28. Tot asa si voi, pe din afara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinauntru sunteti plini de fatarnicie si de faradelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.