Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Polițiștii au împânzit zona Oașului. Șoferi prinși cu cocaină și cannabis!

Sâmbătă, 28 august, polițiștii negreșteni au organizat o acțiune în sistem integrat în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, polițiști de frontieră, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localității Negrești-Oaș și a localităților limitrofe.

Acțiunea desfășurată a avut scopul de a asigura un climat de ordine și siguranță publică precum și de a depista conducătorii auto care se află la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a peste 20 de persoane fiind oprite pentru control 18 autovehicule.

Totodată, polițiștii au constatat 13 infracțiuni, dintre care 8 la regimul rutier. Dintre acestea, cinci au fost constatate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența altor substanțe, 1 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Exemple:

În jurul orei 21.20, polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 24 de ani, din Bixad, care se afla la volanul unui autoturism pe raza orașului Negrești-Oaș și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță tip vegetală de culoare verzuie care aparținea unui tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

În jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la cocaină.

Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive și stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În jurul orei 22.40, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC și cocaină, fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat o substanță praf de culoare albă care se afla în autoturismul acestuia.

În jurul orei 23.00, polițiștii angrenați în acțiune au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din Cămărzana, care conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu fără a avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Persoana de la volan nu a putut fi testată cu testul rapid tip JusCheck astfel că a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana depistată nu posedă permis de conducere de nici o categorie iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat.

Tot în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, din Cămărzana, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu iar în urma testării acestuia cu testul rapid tip JusCheck a rezultat o valoare pozitiva la THC fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au ridicat din interiorul autoturismului o substanță vegetală de culoare verde oliv.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale în cadrul cărora cercetările continuă.

Toate substanțele ridicate de polițiști au fost preluate de specialiștii din cadrul S.C.C.O. Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

22 comentarii

  1. H&R Răspunde

    AUR , PSD , si tara asta merge catre…

  2. Marcel Răspunde

    S-au plictisit osenii ăștia de pălincă de sub prun amu o dau pe din asta fashion ca pi Paris și Londra, uua do! waiii di ma hou brrrr

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Asta au invatat unii in strainatate si au tupeul sa vina sa ne dea lectii.Daca asta e viitorul tarii ma bucur ca nu o sa traiesc peste 50 de ani sa vad ce se alege de tara asta. Pacat ca unii au murit pt EA.

  4. belea Răspunde

    Din vest au importat-o. Acolo unde e legal. Astia habar nu au ca in Romania iarba se comporta diferit: ucide

  5. Bucuresti Răspunde

    Oameni astia au fost la plantatie de capsuni sau la plantatie de canabis ? Acuma iese adevarul din ce au contruit palate in capatul lumii.

  6. Oskar Răspunde

    Vasile Amarioarei este principalul distribuitor!!!!
    Ia faceti-i o vizita!!

  7. Csiki Cian Răspunde

    “Tineriada” USR si #rezist !! Daca ajungea presedinte drogatul lor eram deja o tara de drogati,cu acte-n regula !Si asa ca sunt la guvernare sunt extrem de periculosi!

    • Vandam Răspunde

      Auzi Cikiciane!?
      Cel prins in Oaş cu drogheria după el, este de la psd.
      A fost si el in străinătate de două ori si sa crezut zmardoi.
      Bine. El a fost până la Covasna o dată si la Harghita de două ori. Si dacă acolo nu se prea vb românește, a crezut ca este in străinătate.
      Consilierul de la psd, că despre el este vorba.

  8. Bucuresti Răspunde

    Ce bine a-ri fi ca cand ajung in Covasna sau Hargita sa fiu in strainatate.

    • Gogu Stiuc Răspunde

      CA CAnd ajungi in Covasna sau Harghita e Romania dar CA CAnd ajungi la Budapesta e CA CAnd ajungi acasa la ma-ta !!Hai,pasli !

      • jhgjhg Răspunde

        Gogu Stiuc Adevarul e Ca CAnd intri in Covasna si Harghita, esti in Ungaria. Ca CAnd o sa se vorbeasca romaneste, nu o sa te mai caci asa pe tine. Eu nu stiu de ce, presimt ca o sa ramai cacacios mult timp daca reactionezi la astia. Zic asa de la roman la roman . Dar de ce te caci pe tine , nu inteleg. Unul din Harghita cand merge in Ungaria e facut ‘olah’. Acuma multi se dau cu capul de pamant pentru ca e adevarat, dar sa te caci si tu pe tine, nu are rost. Si asa au problemele lor si sunt frustrati rau astia care vad Transilvania o extensie de-a Ungariei. Astia zilnic au crize de nervi . Inchipuie-ti sa stai intr-o tara pe care nu o suporti si sa fi incapabil sa pleci din ea, sau neprimit si jignit in tara in care iti doresti sa traiesti. Ori te conformezi cu realitatea, ori iti mananci nervii

  9. Pop Ioan Răspunde

    …si sa mergi cu pasaport (nu COVID) si viza

  10. Ana Răspunde

    Si va minunati ca sunt plin de drogati? Daca mergi pe strazile din Negresti nu vezi urma de politai in patrulare. Toti is comisari si subcomisari si stau toata ziua in sediul politiei.

    • ion ion Răspunde

      Crezi tu ca stau in sediu… ia verifica … si vei avea surprize….
      Cam toti bugetarii judetului au program de la 9 la 12….. cu tot cu pauza de masa si de cafea …
      salariile sunt pentru program de 20 h/zi … in rest nimic. Servicii proaste …implicare 0 ( zero)

    • Csiki Cian Răspunde

      Asa i-a invatat pe politai guvernul lui Citu,Barna+Ciolos & Kelemen Hunor,sa nu-i deranjeze pe drogati,ca i-au votat !Acuma ca se mai fac ei ca prind cate unul e altceva,dar si ala trebuie sa fie musai de la PSD si musai sa fie dat ca exemplu ! Restul pe care-i prind nu trebuie sa stie nimeni cine sunt ,din ce partid fac parte sau cu cine au votat ! P.S.-mai sunt subcomisari in Negresti ? Eu asa stiam ca toti au fost facuti comisari de sambata incoace,de cand a fost Bode pe balta de la Calinesti.

    • auleu Răspunde

      Ana, asta inseamna ca pe strazile din Negresti e liniste si nu se intampla infractiuni prea multe. Probabil si drogatii isi vad de treaba lor :)))

  11. Iarba verde de acasă Răspunde

    Rața i dracu de boșimani!!!cu voi nicicum nu i bine!!!

  12. H&R Răspunde

    Se apropie alegerile din PNL sau din care partid. In loc de palinca de Oas se trimit koko de Oas. 🤣🤣🤣

  13. nina Răspunde

    fete pentru sex în orașul tău- only4you.site

  14. radical2 Răspunde

    Stim ca osenii sunt PSD-isti, da nu mai fiti chiar asa drastici cu ei domnilor politisti, ca roata se invarte. Sefii se mai schimba, PNL mai scade in sondaje…si s-ar putea sa apara si alte cazuri , da in alta ograda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.