Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Sătmăreanul decedat la Costineşti s-a răsturnat cu salteaua. “Era cu mult bun simţ”

Sătmăreanul decedat la Costineşti s-ar fi răsturnat cu salteaua, anunţă presa locală. Tânărul de 18 ani ar fi fost pe o saltea, într-o zonă nesupravegheată de salvamar, iar din cauza valurilor salteaua pe care se afla s-a răsturnat.

“Acesta era în apă, în dreptul epavei, pe o saltea, cu mai mulți prieteni. Din cauza valurilor, salteaua s-a răsturnat. A încercat cineva de pe plaja să-l scoată, dar nu a reușit. Au intervenit salvamarii cu ski jetul. L-au resuscitat circa 20 de minute până să ajungă SMURD-ul. Zona respectivă nu este supravegheată de salvamar”, scrie ct100.ro.

Vestea decesului a fost una şocantă pentru familie, rudenii, prieteni şi cunoştinţe.

“Doamne Văruțu meu drag numi vine sa cred și nici in momentul de fata nu cred, și nu voi crede nici o data ca u ai plecat dintre noi familia ta dintre noi toți prieteni tai , și neai lăsat o dure nespus de mare in sufletele noatre dani Fie ca bunul Dumnezeu să-ți aline sufletul,

Doamne, Dănică cum îmi plăcea mie să-ți zic , o sa rămâi meru printre noi prieteni tai familia ta printre noi toți o sa fi mereu lângă noi, și tu de acolo de sus din ceruri dintr-o lume mai buna ,, o sa ne vegheze pe noi Toți și o sa ai grija de noi Toți și o sa ne păzești de rele… Vărule drum lin spre cer Dumnezeu sa te aibă in grija lui ..te vom iubi meru de aicea de pe pământ , și tu la fel de acolo de sus din ceruri pe noi ne vei iubi Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, este unul dinre mesajele postate pe Facebook.

Cei care l-au cunoscut pe tânăr afirmă că era cu mul bun simţ.

El a fost scos din mare inconștient, în zona epava Costinești. A fost resuscitat zeci de minute, însă fără succes. Medicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.