Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO. Trotuar ca o junglă în judeţul Satu Mare. Oameni revoltaţi pe primarul din localitate

Trotuar ca o junglă în judeţul Satu Mare. Cetățenii din localitatea Cionchești, comuna Viile Satu Mare, se arată revoltați de faptul că pe un trotuar efectiv nu se poate circula din cauza buruienilor.

Trotuarul de pe strada Rușeni din localitatea Cioncheși,  nu se mai vede din cauza buruienilor.

Consilierul local din Viile Satu Mare Nicu Bențe suștine că primarul Szucs Szabolcs a fost anunțat despre această situație, dar degeaba deoarece deocamdata nu s-a luat nicio măsură pentru a remedia această problemă.

“Asa arata trotuarul de pe str Ruseni din Cionchesti. Mulțumim d lui Primar care știe despre aceasta situație dar nu vrea sa ia nici o masura!!!! Cetățenii acestei localitati nu cred ca merita asa ceva!!!! Din păcate ne batem cu morile de vint!!!!”, a scris consilierul PNL pe pagina sa de Facebook.

10 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Probabil și sticlele de bere care se văd printre buruieni, tot primarul le-a aruncat.
    Păi băi fraților….da puneți mâna și faceți curat pe aleea din fața casei și poate 10 metri în lateral, că nu pățiți nimica. Sau vreți să vă facă curat primarul și în curte?
    Poate chiar să vă aspire prin casă?
    Sunteți niște trântori, voi ăștia care vă plângeți…..
    Apropo, abia a-ți așteptat să crească iarba ca să puteți lega de Polgarmester, mai ales că poate e din alt partid decât voi.
    Pe scurt, Sunteți TRÂNTORI!!!

    • Pamant Răspunde

      Da ,,Militianul,, are dreptate dar eu l-as intreba pe dl.consilier PNL cati asistati sociali sunt in Cionchesti si de ce nu ai scoate la lucru in folosul comunitatii.

    • Bente Răspunde

      Nu este alee în fata casei!!!! Lăsați sticlele acolo noi vrem sa putem circula pe trotuar!!!! Va invit sa veniți sa circulați pe aceea strada care este ne locuita pe aceea porțiune și după aceea sa va dați cu parerea

  2. Szatmari Răspunde

    Cunosct pe acel gunoi de polgármester,ajuns acolo dintr un fochist de scoala, prin gasca lor corupta Huszti si restul, mai nou si projitureasa satului a ajuns pe la primarie, ca vice primar!!! Fara sa stie limba romana.
    Deci acel primar este un mare gunoi, vorbeste ca un taran cu oricine din sat., umbla fara permis, afacerea lui cu masina de strans gunoi, a omorat niste oi la un cioban, deci este un mare porc, nesimtit si corupt.
    Era sa uit sunt maghiar!!

  3. Szatmari Răspunde

    Treaba cu cei din cionchesti, da este adevarat, e plin acel sat de puturosi.
    Repet, totusi nici gunoiul de szűcs szabi nu are dreptul sa se comport cu cetatenii parca el ar fii buricul pamantului.

    • Bente Răspunde

      Stimate domn!!!! Ce te face sa faci asemenea afirmații!!!! Cunoști cetățenii din Cionchesti!!!? Sint oameni harnici!!!! Cunoști vreun puturos!! Daca da te rog da mi un nume.

  4. Bente Răspunde

    Asistați sociali în Cionchesti nu sant!!!! Și nici puturoși!!!! În comuna. Da!!!! Aceea sant votanții primarului dar pe aia nu ii scoatem la lucru!!!!

    • Pamant Răspunde

      Bente…cred ca tu esti acel consilier PNL…:).Asistați sociali în Cionchesti nu sant!!!! Și nici puturoși!!!! Cred ca glumesti sau ai tras ceva…

      • @Pamant Răspunde

        @Pamant. Probabil așa este cum ai zis. Adică exact în ordinea asta.🤔😱😲🤯🥴

        • Cetățean din cionchesti Răspunde

          Nu exista asistați sociali , nici comunitate de romi in acest sat , nu mai faceți comentarii dacă nu știți situația acestui sat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.