Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. USR PLUS: Cel de-al doilea birou parlamentar a fost deschis la Negrești-Oaș

După ce în luna martie cei doi parlamentari USR PLUS de Satu Mare, deputatul Radu Panait și Robert Zob, au deschis primul birou parlamentar în municipiul reședință de județ, a venit momentul celei de a doua inaugurări. Orașul Negrești Oaș are începând de azi primul birou parlamentar deschis acolo. Deputatul Radu Panait și senatorul Robert Zob vor fi de acum și mai aproape de negreșteni, fiind stabilit un program pentru audiențe.

Inaugurarea a avut loc în prezența celor doi demnitari, a subprefectului județului Satu Mare, Lavinia Kiss, ai membrilor USR PLUS Satu Mare dar și a senatorului USR PLUS de Maramureș, Dan Ivan, respectiv a prefectului județului Maramureș, Vlad-Emanuel Duruș.

Momentul festiv a început cu sfințirea noului sediu de către către părintele protopop Marcel Malanca, respectiv de către părintele Nicolae Robaș, după care cei prezenți au luat cuvântul.

,,Inaugurăm azi cel de-al doilea birou parlamentar din județul Satu Mare. Este încă o dovadă în plus a eforturilor noastre dar și o confirmare a susținerii sătmărenilor, a oșenilor. Este o bucurie și o onoare pentru mine ca această inaugurare să aibă loc în Negrești, locul meu de suflet și locul pe care îl numesc acasă. Este pentru prima dată când negreștenii au un reprezentat direct în Parlament, iar acest birou va fi deschis mereu pentru nevoile lor. Îi așteptăm să ne calce pragul cu propuneri referitoare la dezvoltarea orașului nostru pentru că doar împreună putem clădi și consolida un viitor mai bun. Cu siguranță nu ne vom opri aici deoarece scopul nostru este ca mesajul nostru să ajungă cât mai departe, în fiecare colțișor din județ. La alegerile din 2024 vă asigur că ecoul USR PLUS va răsuna în toată Țara Oașului! Acesta este doar începutul!”, a declarat senatorul Robert Zob.

Cuvântul a fost luat și de către deputatul Radu Panait:

,,Alături de colegul meu Robert am promis să fim reprezentanții fiecărui om din județ, și ne ținem de cuvânt după cum bine se vede. Ne dorim să fim prezenți și activi în tot județul iar de azi suntem și mai aproape de negreșteni. Am bunici în Țara Oașului, iar valorile de aici mi-au fost insuflate de mic copil. Această zonă reprezintă motiv de mândrie pentru toți sătmărenii, iar oamenii de aici sunt cunoscuți pentru omenia și hărnicia lor. Tocmai din acest motiv am convingerea că vom vedea deschidere spre discuții constructive din partea lor iar ușile biroului parlamentar vor fi mereu deschise pentru ei. Ne bazăm pe sprijinul oșenilor, ne dorim ca alături de ei să construim, să îi întoarcem acasă pe cei care sunt acum plecați peste hotare!

Echipa USR PLUS de la Negrești Oaș este o echipă puternică și sunt convins că se va mări și va atrage de partea sa și mai mulți negreșteni ambițioși și determinați. Le doresc colegilor noștri multă baftă în continuare și îi asigur de tot sprijinul meu!”, a declarat deputatul Radu Panait.

Noul sediu USR PLUS din Negrești Oaș este situat pe strada Victoriei nr.71, iar cei doi parlamentari vor fi prezenți pentru audiențe cu cetățenii.

Senatorul Robert Zob va susține audiențe săptămânal, în fiecare zi de vineri, iar deputatul Radu Panait lunar, ziua fiind stabilită în funcție de cerere și anunțată din timp. Programările pentru audiențe pot fi făcute la numărul de telefon 0752 865 645.


Sursa: Comunicat de presă USR PLUS Satu Mare

12 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Voi animalelor trebuie sa disparați nu sa deschideți noi birouri…

    • Adi Răspunde

      Vai de capul osenilor se procopsrsc cu asemenea gunoaie, hoți și mincinoși , rebuturi de securiști .

  2. :))) Răspunde

    Ia mă că o apărut și senatorul melcilor in peisaj,ii un început în ,,meseria,, de senator sa apari in cateva poze,că alte activități politice nu l-am auzit/văzut sa desfasoare!:)))

  3. Cicio Lina Răspunde

    Le doresc ca urmatorul birou sa fie pe str. Mileniului ,pe care sa-l imparta toti membrii din conducerea usr satu mare ! Barna are asigurat in curand unul in localitatea Jilava pe care o sa-l imparta cu Clontilde,dupa ce-si schimba “genul”…

  4. Mae Răspunde

    Panait trebuie sa dispari ești un infect un zero barat !!!!!! Nu ai făcut nimic ești un mare papagal !!! Ce ai făcut din ce ai promis în campania electorală !!!! Escrocule

    • c-block Răspunde

      Bună dimineața Soare! Mai ții minte când ziceam ce mare dezamăgire va fi acest partid plusminus?

      • Mae Răspunde

        Ţin dar comentai atunci sub nickul @… sau @dorel sau @Romanistan cityzen sau @altu fara bmw sau… Pezevenghiule, cele mai intuieşti! Cu orice nick!

    • Codruta Răspunde

      Așa ne trebuie am votat pe domnul Cioloș de la Plus acum să ne bucurăm de ei în toată splendoarea lor .O gloată de hoți, care vor să dispară proprietățile, vor să nască bărbații , vor să fie trecuți homosexualii în buletin , vor să nu se mai ridice gunoaiele de pe străzi, adică să ne omoare încet.
      Felicitări am fost păcăliți eu și familia mea dar numai o dată.
      Muie USR -PLUS

      • c-block Răspunde

        @Codruta. Veizi că europarlamenterul Ciolosh & wife nu se vaccinează deloc. Cum se pliază asta pe noua orânduire?
        Iar de Clotildé n-ai tu grije! La o adică dacă va fi groasă treaba (pentru că nici acum nu-s convins că a câștigat mandatul cum trebe), deci la o adică poate cere azil în însorita Guadalupé. Că doară e născută acolo!
        În rest îmi aduc aminte că la vremea respectivă în campanie ți-am zis din start. Adică vor fi o mare dezamăgire. Văz că nu m-ai ascultat. Ar mai fi de povestit niște “istorioare” despre primarul de Brașov ori Timișoara dar nu mai contează acum. Măcar ei pot spune că au fraierit alegătorii în mod legal. Dar cu școala tot nu sunt OK nici ei. Adică realitatea versus ce scrie în CV. Altă “boală” plusminusistă.🤔😱😤🤯

  5. Satmareanul Răspunde

    Pui de securisti …
    Eu ma bucur de supararea celor multi care de multe ori ii pupau in fund pe Panait&Co sper sa va doara pana in maduva spinarii sa simtiti, ca erati cu m..u..ia in gura acum faceti gargara cu ei … si apoi inghititi.

    Din pacate istoria ne arata ca noi ca popor si natie am fost tot timpul cu istoria la pamant, uitam ce a fost … uitam sa citim … uitam sa intelegem … istoria se repeta si daca esti prost si toti iti spun ca astea sunt mai rai si mai al dracu … tu sa spui ca PeeSeeDeeee … acum i-a de aici ceva mai rau … USR+

    Eu sper sa ramana la guvernare pana in 2024 … sa se imbogateasca pe spinarea voastra … sa faca din tara o buda de curte … in care voi votantii USR+ sa fiti hartia igienica ca i-ati sustinut pana la moarte … muriti cu ei de gat … Doamne ajuta!

  6. DARIA Răspunde

    USR dezamagire totala..va comportati mai rau ca comunistii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.