Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

RECORD. Zi istorică la Aeroportul Satu Mare! 848 de pasageri într-o singură zi

Zi istorică astăzi, 8 august 2021, pe Aeroportul Satu Mare. Un număr de 848 pasageri au fost prezenți la Aeroportul, pasageri care au plecat sau au sosit de la Roma, Londra și Paris.

“Ne dorim ca astfel de zile să devină normalitate la Aeroportul Satu Mare, iar pasagerii noștri să aibă acces cît mai ușor la importante destinații europene. Cred că în curînd vom depăși cifra simbolică de 1000 de pasageri pe zi, ceea ce ne face să fim încrezători în dezvoltarea aeroportului și a serviciilor pe care le oferim atît pasagerilor, cît si companiilor aeriene. Chiar dacă pe moment situația este – încă – sub semnul anormalității, noi îi asigurăm pe pasagerii noștri că facem eforturi constante și continue de a le facilita tranzitul prin aeroport și de a găsi soluții pentru a le fi cît mai confortabil timpul petrecut la noi. Le mulțumim cu această ocazie și îi asigurăm de întregul nostru sprijin.” a declarat directorul Aeropotului Satu Mare, Mihai Pătrașcu.

5 comentarii

  1. U Răspunde

    Cred ca e cam mică clădirea deja pentru atâția pasageri

  2. mae Răspunde

    U habar n-ai ce vorbești …..deja cîrcotezi !!! Nu se suprapun zborurile momentan,asa ca stai liniștit

  3. observator Răspunde

    Mai e puțin și vom ajunge Frankfurtul balcanic! Heathrow păzea că venim din urmă!🤔😱😲🤪🥴

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Parca Roma si Londra era anuntat sambata si numai Parisul pt duminica. Acum s-au razgandit? Una anunta si altfel in realitate. Tipic romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.