Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

Remax Gold, alături de Cătălin Moroșanu pentru Dynamite Fighting Show 2021. Oportunităţi pentru firme

Remax Gold susţine şi în acest an organizarea competiţiei Dynamite Fighting Show, eveniment care va avea loc pe data de 22 septembrie în Baia Mare. Anunţul a fost făcut de către managerul Remax Gold, Ştefan Csordaş, alături de cunoscutul sportiv Cătălin Moroşanu.

“Pe data de 22 septembrie la Baia Mare va fi Dynamite Fighting Show, ediția 12. Vă așteptăm cu mic cu mare și de la Satu Mare și din Baia Mare și de peste tot să veniți la acest eveniment.Vor fi meciuri foarte tari, așa că luați-vă bilete din acest moment”, a spus Cătălin Moroşanu.

Managerul Remax Gold, Ştefan Csordas, a afirmat că şi-ar dori organizarea unui astfel de eveniment la Satu Mare, dar nu există o sală suficient de mare pentru public. Acesta va fi al patrulea eveniment la care Remax Gold este partener.

“După trei gale reuşite împreună să facem o gală şi la Baia Mare. Mi-aş dori să fie la Satu Mare dar nu avem o sală potrivită. Sperăm să avem o astfel de sală în curând”, a spus Ştefan Csordas.

Lista sponsorilor este însă deschisă. Cei ce doresc să îşi promoveze afacerile pot solicita o masă la această competiţie şi locuri preferenţiale. Mai multe detalii puteţi afla la nr de tel: 0771110439

Evenimentul este programat la Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare, pe 22 septembrie. Evenimentul va programa un total de 12 confruntări, iar în main event, sportivul local Andrei Ostrovanu îl va înfrunta pe invincibilul Florin “Rambo” Lambagiu la o categorie intermediară. Legendarul campion Remy Bonjasky este invitatul special al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.