Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Restricții de trafic pe teritoriul Ungariei. Camioanele, interzise timp de 24 de ore

Autorităţile de frontieră ungare au informat Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei, prin Punctul de Contact Artand, că, începând cu data de 19.08.2021 ora 23.00 (ora României) până în data de 20.08.2021 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece data de 20.08.2021 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

De asemenea, amintim faptul că, în perioada week-end-ului, 21.08.2021 ora 23.00 (ora României)-22.08.2021 ora 23.00 (ora României), rămân valabile restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, în ţara vecină.

Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru automarfare pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor).

Recomandări:

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată si   pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

11 comentarii

  1. Pupãzãu Răspunde

    Astia de peste granita oricum is restrictionati la mansarda

    • IT Răspunde

      Probleme mult mai serioase ai tu la mansarda!
      In careva zi la ei pe autostrada doi camionagii romani se tot depaseau reciproc pana s-au incins spiritele si unul a ajuns in santz.
      Ei se respecta, de ziua nationala macar sa fie liniste pe drumuri.

      • IT Răspunde

        Asta mi-a povestit cineva, ca eu in realitate nu am vazut in viata mea cum arata o autostrada la hungaria. Eu decat fac naveta cu bicicleta pana aici la csenger, ca mai mult nu ma tine glezna. Pacat ca nu mai merge cu non stopurile.

  2. HBC Răspunde

    Dacă nu îți place ducea toată spre Serbia…… Altfel mucles

    • y Răspunde

      Si analfabet si prost si chior…macar spala-te pe dinti ca iti pute gura a oligofrenie

      • HBC Răspunde

        Mi mila de maica ta…… A așteptat un copil și ai venit tu…!!!!

        • HBC Răspunde

          Macar mie mi-au spus clar ca s-a spart prezervativul si m-au scapat in cap din caruta cand ma duceau la spovedid. Dar tu inca traiesti in dubiu!

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu zic să taci din gură. @IT are dreptate. Nu știu ce mare lucru e de priceput că e sărbătoare națională la ei și atunci mașinile grele nu circulă? Nu numai cele românești ci toate!!! Inclusiv ale lor!!! Duminică pe autostrada M1 s-a desprins de pe o platformă un utilaj agricol fixat necorespunzător. Platforma a intrat în balans și utilajul s-a desprins. A ras totul în cale și a rupt balustrada despărțitoare intrând pe contrasens!!! Bineînțeles era un românaș. Las’ că-i bine și așa! Oare? Din cauza unui inconștient putea să moară oameni nevinovați care circulau regulamentar!? Când vă vine mintea la loc? Națiune de fomiști și de “ce se bagă la promoție!?!?” Și vă mai mirați că sunteți tratați cum sunteți??? Sper că v-am supărat și măcar acum începeți să vă treziți!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mai bine opreau traficul si in Bucuresti ca sa pot defila in pace cu prietenii mei la parada ghei. Asta nu e descriminare? De ce nu au oprit traficul pentru noi astia transformati? Rusine si discriminare.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Da’ știu că te-ai epuizat serios copiind porecla mea!!!😱🤔😤🥴😲🤯🤮💩💩💩

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Pentru hoțul de nume, Sper din tot sufletul ca data viitoare când se mai întâmplă să fii de față și să încasezi în meclă o combină neasigurată cum trebuie când mergi cu 150 km/h pe autobandă! La așa comentariu nici nu meriți altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.