Ultima actualizare: ieri, 21:54

 

Locale

StreetMusic Festival Satu Mare caută voluntari! Cum poți să te alături celei mai tari echipe

StreetMusic Festival Satu Mare caută voluntari pentru organizarea festivalului din acest an. Organizatorii au postat un anunț pe pagina de Facebook a festivalului.

Street Music Festival Satu Mare caută voluntari! Dacă vreți să vă alăturați echipei noastre și să luați parte la organizarea festivalului, completați formularul de mai jos până pe 24 august: https://tinyurl.com/49ye5k4y”, transmit organizatorii evenimentului.

Street Music Festival revine după pauza din 2020, impusă de pandemia de coronavirus. Evenimentul va avea loc în primul weekend din luna septembrie, a anunțat directorul Casei de Cultură G.M. Zamfirescu, Butka Gergo, pe pagina sa de Facebook.

,,Dragi fani StreetMusic Festival Satu Mare! Ne este foarte dor de voi. După pauza de anul trecut, in acest an, perioada 3-5 septembrie, readucem atmosfera vibrantă a artelor stradale în oraș. Dragi artiști și muzicieni, vă invităm să completați formularul, iar un juriu anonim va selecta acei 15 artiști, care  vor performa la festival. Ne întâlnim la Satu Mare!”, a scris Butka Gergo, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.