Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Test rapid Antigen, şi în weekend la Clinica Korall. Rezultatul în aceeaşi zi!

Metodele de stabilire a diagnosticului pentru infecția COVID-19 au evoluat rapid și joacă un rol extrem de important printre măsurile de control a epidemiei cu noul coronavirus.

Având în vedere că ne confruntăm cu o creştere a numărului de cazuri, este important ca fiecare persoană să aibă mai ușor acces la teste anti-COVID-19.

De acum, la Clinica Korall din municipiul Satu Mare se pot efectua teste Antigen inclusiv în weekend. Pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Clinica Korall din municipiul Satu Mare își pune la dispoziție laboratorul pentru efectuarea testelor Antigen nu doar în zilele lucrătoare, ci și în weekend.

Astfel, toți cei care au nevoie de un test rapid, plus de certificatul care să ateste rezultatul, sunt așteptați în fiecare sâmbătă, la Clinica Korall Satu Mare.

Testul rapid Antigen se efectuează folosind o probă de secreție nazală, iar certificatul care conține rezultatul este disponibil în aceeași zi. Documentul obținut pe baza testului este bilingv, mai exact conține toate informațiile necesare în limba română și engleză și, desigur, este inclus codul QR, care poate fi utilizat la trecerea frontierei. Prin urmare, toți cei care au nevoie să efectueze un test Antigen sunt așteptați la sediul Clinicii Korall din Piața Eroii Revoluției, Nr. 22, în fiecare sâmbătă, între orele 8:30 – 14:00. De menționat, pentru această testare nu aveți nevoie de programare.

***

Clinica Korall are 18 specialități medicale în ambulatoriul de specialitate, iar ca dotare tot ce este necesar pentru un diagnostic corect și rapid: în imagistică și laborator de analize hematologice, biochimice, serologice, imunologice, virusologice etc.

În cadrul clinicii se pot efectua și examinări pentru medicina muncii și se află și o farmacie complexă.

Contact

Clinica Korall
Satu Mare
P-ta Eroii Revolutiei nr. 22

Tel: 0361-412.037 / 0361- 800.820
Mobil: 0771-630034
Fax: 0361-882281
E-mail: [email protected][email protected]

3 comentarii

  1. Lack Răspunde

    Stie careva la ce pret e testul antigen?ms

  2. Tamas Răspunde

    150 lei

    • Katz Răspunde

      Sa- si faca unu la atul teste …e scump.
      Cu banii aia fac 2 teste si imi ramane 10 lei…la synevo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.