Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Ucrainean condamnat la închisoare pentru contrabandă, reținut de polițiști în PTF Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu – judeţul Satu Mare au oprit la intrarea în țară un cetățean ucrainean căutat de autorităţile române, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Miercuri, 4 august, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul ucrainean V.K., în vârstă de 30 de ani.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta este căutat de către autoritățile din România pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat. Pe numele acestuia, Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis, în luna iunie 2021, un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani şi două luni de închisoare.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

5 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Noooo, handicapatul, parazitul de rus, merita impuscat de granicerii romani !!!
    Mai tineti minte ziua de 01 aprilie 1941 , masacrul de la Fântâna Albă. Cum au fost omorâţi 3.000 de români, la graniţa cu România, de Paşte de granicerii rusi ???

    • H&R Răspunde

      Ucrainean.

      • History Răspunde

        Sovietic. Nu e același lucru. Erau detașați tot felul de retardați și dezaxați, fără tată, fără mamă, mutați din alte republici sovietice care în asta și-au găsit menirea. Dar nu cred că actuala populație ucraineană poate fi vinovată pentru ceva ce s-a petrecut înaintea nașterii lor! Sau începem să ne arătăm între noi cu degetul și să aruncăm vina pentru ceva ce s-a petrecut acum secole?
        Pe înțelesul tău @Lelutica, moldovenii cu ce sunt vinovați că Ștefan cel Mare era cam fustangiu și avea la activ zeci dacă nu sute de copiii? Lasă tu istoria oe seama specialiștilor și ocupă-te de prezent. Cred că avem probleme mai arzătoare și încă multe nerezolvate. Data viitoare înainte să comentezi îți recomand să bei un pahar cu apă rece.

  2. Garuboz Răspunde

    @History te rog documenteazate de ce natie erau paznicii lagarului de la Auschwitz si o s-a ramai surprins .Cred ca Lelutica cam are dreptate ucainienii au multe pete negre pe care nu le pot sterge cu una cu doua.

    • History Răspunde

      @Garuboz, de acord dar actualii ucraineeni nu au păcătuit păcatele de acum 80 de ani. Dealtfel progromul este invenție pur ucraineană. Nemții erau pe nicăieri când ei practicau sportul ăsta cu sârg și eficient. Și la baltici e valabil parțial.🤔😱🤮😨
      Când naziștii au intrat în USSR foarte mulți ucraineeni sau baltici au aderat la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.