Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Un sătmărean a furat peste 7.000 de lei dintr-un bar. Acum are dosar penal

Un sătmărean a furat peste 7.000 de lei dintr-un bar. Bărbatul a fost identificat de polițiști, iar cum are dosar penal.

La data de 1 august, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați de către o femeie, de 37 de ani, din Supuru de Sus, cu privire la faptul că la aceeași dată, din incinta localului pe care îl deține, persoane necunoscute ar fi sustras suma de 7.445 lei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neatenția angajatei localului, persoane necunoscute ar fi sustras suma susmenționată, de pe o tejghea din local. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă în cauză față de un bărbat, de 32 de ani, din Supuru de Jos, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    sa se inscrie repede in pnl ,usr sau + , are sanse sa scape si sa primeasca o functie de conducere ..in guvern sau subordonate , de stie si dansa din buric ..sigur ceva director ,va fi numit

    • c-block Răspunde

      S-ar putea să ai dreptate dar din păcate nici de pesedeul tău nu mi-e “rușine”. Mulți sunt doctori în așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.