Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

VIDEO. Captură uriașă! Bărbați filmați de polițiști în timp ce transportau în spate cutii cu țigări

Bărbați filmați de polițiști în timp ce transportau în spate cutii cu țigări. În data de 27 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate. Astfel, ei au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Cămârzana, județul Satu Mare, mai multe persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea acestora, fiind somate verbal, moment în care persoanele în cauză au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean,

În urma acţiunii, la faţa locului a fost identificată o persoană, cetăţean român şi au fost descoperite abandonate 26 de colete care conţineau ţigări de contrabandă.

Au fost anunțate autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră care, ulterior,  ne-au informat că pe direcția respectivă au reținut cinci bărbați, cetățeni ucraineni, implicați în activitatea infracțională.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 15.790 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 185.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se derulează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. Lelutica Răspunde

    Pulalăi de români, atât știu,atât fac…handicapați .

  2. joliku Răspunde

    Mai putin romăni, mai mult romulani, dar black lives matter, așa-i Puliția Romulană!!! Ptiu… țighi, țighi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.