Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur. Lucrările avansează în ritm susținut

Proiectul privind transformarea zonei Cubic în cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur, anunță Primăria municipiului Satu Mare, care mai precizează că lucrările avansează în ritm susținut.

,,Transformarea zonei degradate Lacul Cubic într-un spaţiu de relaxare şi petrecere a timpului liber este finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”, anunță Primăria Satu Mare, pe pagina de Facebook.


După aproape 30 de ani, această zonă se va transforma dintr-o zonă degradată unde s-au depozitat de-a lungul timpului materiale de construcții provenite din lucrări, precum și cu deșeuri, într-o zonă de petrecere a timpului liber având o suprafață de aproximativ 5 hectare.

Amenajarea parcului presupune crearea mai multor zone distincte care să satisfacă toate categoriile de vârstă. Valoarea proiectului este de 13.185.373,24 lei, acesta fiind finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.

5 comentarii

  1. koko Răspunde

    si pe baza sportiva dinamo se lucreaza in ritm sustinut ca de 16 luni n au reusit sa puna un gazon sintetic si o pista de tartan. pt sanatatea satmarenilor sa faca miscare……si acuma e dezastru acolo nici urma de parcare de nimic ….rusinica

  2. mae Răspunde

    parcul asta nu face parte din ceva forum greco catolic….atit ne mai trebuie sa vina orban de la budapesta sai sfinteasca spor la munca .

    • Sa mori tu..? Răspunde

      Nu mai fi prost… Dacă am avea capitala la Budapesta am avea autostradă până acolo… Și ne.ar scăpa și de USR PLUS ciuma pop onarilor din România și de toate panseluțele cu par pe piept etc….

    • altu fără bmw Răspunde

      În 1998-99 s-au înțeles guvernele român și maghiar că dezvoltă infrastructura rutieră și s-au pus de acord. La momentul respectiv autostrada la unguri era undeva pe Tisa. Noi ne-am angajat ÎN SCRIS că nu facem autostrăzi că e prea de tot dar facem drumuri expres + austrada Transilvania. Între timp a curs multă apă pe multe râuri în aval, iar ungurii au ajuns cu autostrada practic la graniță. Ne povestești și nouă @mae noi ca țară mândră românească ce franțul am făcut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.