Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Om al străzii, filmat în timp ce făcea baie în centrul municipiului Satu Mare

Un om al străzii a fost surprins zilele trecute în timp ce făcea baie în centrul municipiului Satu Mare.

Bărbatul și-a scos hainele și a început să se spele în parcul central din municipiu, după care ,,a trecut” și la spălatul hainelor.

,,Alaltăieri în parcul central. Boschetarii făceau baie și își spălau hainele în mijlocul parcului”, spune sătmăreanul care ne-a trimis filmarea pe adresa redacției.

În luna iulie, polițiștii locali au aplicat 115 amenzi persoanelor care cerșeau ori vagabondau prin zone intens circulate în stare de ebrietate, dormeau pe bănci și pe spațiul verde. Acestea au fost îndrumate la Adăpostul de Noapte (pentru cei care au domiciliul pe raza municipiului Satu Mare), ori spre localitățile de domiciliu.

În evidențele Poliției Locale Satu Mare figurează un număr de 109 cerșetori și/sau persoane fără adăpost. Locațiile cele mai des frecventate de aceste persoane sunt P-ța Libertății, Str Prahovei, Parcare Kaufland, Parc V. Lucaciu, I.C. Brătianu, Str. Decebal, Parc Brândușa, Str. Careiului.

4 comentarii

  1. Crack Răspunde

    Pacat ca vezi scene de astea in plin centru…dar, tot respectul pentru el ca persoana, ca isi ingrijeste igiena si daca e foarte greu in conditiile astea. E plina lumea de figuranti/figurante ce au super conditii si put a hoit pt ca nu se spala.

  2. Unul Răspunde

    Asa se intapla cand Politisti Locali stau in gereta din Parcul Central si povestesc in loc PATRULEZE !

  3. zz Răspunde

    Daca pisa, caca nu-i bai. Daca se spala, aoleo, unde-s politistii?

  4. Pupãzãu Răspunde

    Cum ma, sunt oameni ai strazii in metropola Satu Mare? La ce plin e de figuri e in oras, n-as fi crezut. Toata lumea e milionara in orasul asta, toata lumea cu haine scumpe…trebuie sa fie o greseala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.