Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Adrian Cozma: Civilizația rurală, obiectiv strategic al României! Programul ,,Anghel Saligny”, prioritate națională

Deputatul Adrian Cozma a declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ,,civilizația rurală este un obiectiv strategic al României”, iar Programul Național de Investiții Anghel Saligny ,,trebuie demarat de îndată”.

,,România e compusă din orașe și sate, iar oamenii care locuiesc în aceste localități au același rang și aceleași drepturi. Programul de dezvoltare rurală Anghel Saligny e prioritate națională și trebuie demarat de îndată. Nu cred ca pot fi elemente de negociere politică alocarea de fonduri pentru apă și canalizare în comunitățile locale. N-avem dreptul acesta.

Dreptul la civilizație nu se discută și în felul acesta putem reduce decalajele dintre urban și rural, multe comunități locale sunt rămase în urmă și au nevoie ca urgentă de bani pentru drumuri neasfaltate, acces la utilități, rețea de apă, de canal, de gaze, școli. Asta este rolul Programului Național de Investiții în Infrastructura Locală ”Anghel Saligny” și îndemnul meu este foarte clar: Haideți să susținem concret satul românesc!”, se arată în postarea făcută de deputatul sătmărean.

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    voi ați redus decalajele dintre sat și oraș. Satu Mare arata ca un cătun uitat de lume. Ar trebui sa ridicați orașele nu sa le afundati. De ce este o prioritate populația de la sate ??? Ca tu ești un țărănoi prost ?? Nu am.nimic cu țăranii adevărați care muncesc din greu. Mi-e scarba de parveniți ca tine care se vor domni dar …doar se vor..Ia-l de mana pe minerul Beny și mergeți la sat. Stati acolo și munciți măcar o luna. Apoi poți sa-ti deschizi gura. Tu ști cati oameni mai trăiesc la tara ?? Băgați iar bani în tâmpenii. Asa cum s-au făcut săli de sport în toate satele care nu au nici canalizare. Nu-l mai linge-n dos pe penajul Catu. Dacă era om cu demnitate își dădea demisia. Dar e ca tine. A îndatorat în 2 ani tara asta de si nepoții vor plăti. Sa va fie rusine. Vânzători de neam ce sunteți
    Spune-mi te rog ce ai realizat tu pe munca ta ??? Nimic. Toți ratații fac politica pt ca nu sunt în stare ss facă nimic
    Ati manca de la ajutor social dacă nu ar fi politica unde acum sunt numai hoți și nesimțiți.

  2. Bucuresti Răspunde

    Ba prostule tu vorbesti de civilzatie rurala cind stai in sat. Foarte multi de la sat au mai múlté cultura si inteligenta decat tu o sa ai peste o suta ani.

  3. Pbeata Răspunde

    Adi , asta a fost o intervenție inoportună . Cine îți dictează ce să spui , ori e în plus ori te sapă fără să-ți dai seama . Am înțeles de la oameni care te cunosc personal că tu ai idei foarte bune dar….nu ai loc . Ca să mai prinzi un mandat ar trebui să lași luptele interne ale partidului deoparte și să te concentrezi pe oamenii cărora le vei cere votul la următoarele alegeri

  4. radical2 Răspunde

    Pana nu faceti curatenie in sistem orice program nu are valoare. Sunt doar vorbe goale oricum s/ar numi.
    Apucativa de lucruri serioase si curatati sistemul bugetar, apoi puteti vorbii si de proiecte. Daca nu faceti asta, va pierdeti din credibilitate. Aparatul bugetar este mai mare ca nr de angajati ca cel al Poloniei. Asta de ce nu dezbate nimeni? Este o problema de la care pornesc multe alte probleme ale societatii romanesti. Obiective strategice au fost multe in ultimii 30 de ani…

    • Antal Răspunde

      PNL Satu Mare e format azi din pedelisti și pesedisti. Virgil Dragoș, șoferul lui Valer Marian, dar și Ciprian Bretan, lingaul lui Mircea Govor, sunt ultimele achiziții de la PSD. In jurul lui Cozma mai gravitează fostii pedelisti de frunte Beny Kira si Samuel Tantas. Cu asa echipă, viitorul PNL Satu Mare e unul strălucit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.