Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Carantina zonală în Oaș a fost aprobată! Șapte localități intră în izolare

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis Ordinul nr.7467/10.09.2021 privind instituirea carantinei zonale pentru comunele Bixad, Călinești-Oaș, Gherța-Mică, Turț, Batarci, Cămărzana și Târșolț, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Măsura intră în vigoare începând cu data de 12.09.2021 ora 00,00 (noaptea de sâmbătă spre duminică) pentru o perioadă de 14 zile până în data de 25.09.2021 ora 23,59.

Prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás solicită responsabilitate din partea cetățenilor din zona carantinată și acțiuni de informare și prevenție  și măsuri eficiente de punere în aplicare a Ordinului de carantinare desfășurate de efectivele Ministerului Afacerilor Interne în perioada de 14 zile ce urmează.

20 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Cu Covidul nu te pune
    Cu osanca du-te-n lume
    A-la-la-le-le-le le-le-le-le-le-le-le-le.

  2. Vescan Răspunde

    Ba voi sunteti normali??? De cand carantinarea se face pe “zonale” si nu pe localitati? Nu poti sa scri ca in aceste localitati stau 34000 de oameni si sunt 280 infectati!!! Eventual faci calcule pe fiecare comuna in parte!!!! Atunci bagati si Livada si gata carantina dispare !!! Va lipsesc multe tigle de pe hezas! Arafat ne-am saturat de tine mergi acasa , esti descalificat! Rusineeee

  3. H&R Răspunde

    Totusi Arafat a asteptat sa se termine cu evenimentele gen nunta.

    • ... Răspunde

      …. because risca altfel să rămână fără clienți. Nu era mai ușor să se respecte niște măsuri mai light în vară decât asta? Dar nici țipenie de autoritate nu vedeai sau nu auzeai să spună că măi oameni buni, nu e bine? Sau poate și ei participau la nunți? Tot ce e posibil! Își merită soarta. Singura chestie aiurea e că foarte mulți s-au întors înainte în vest și poate erau pozitivi deja. Ca de obicei în țara asta orevenția nu există iar măsurile sunt pentru fraieri. Eu de Crăciun i-aș face la toți test rapid la punctul de trecere a frontierei. Altfel în decembrie se repetă.

      • Golf Răspunde

        @… Să înțeleg că nu mai ai voie să ai răceli, viroze? Trebuie să stăm toți departe unii de alții? @… Ori ți-a furat careva pseudonimul ori propaganda transnaționalelor ți-a făcut creierul terci.

        Orice răceală, viroză și gripă este pozitivă la coco…

        Transnaționalele, guvernele sunt acaparate de ele, te vor bolnav, prost, conformist și sclav. Susține-i în continuare și vei obține cel mai frumos marxism, un sistem totalitar crâncen pe care îl vei iubi necondiționat.

        • ... Răspunde

          @Golf. Nu am probleme cu materia cenușie. Eu doar m-am pus în locul acestor pseudoepidemiologi autoproclamați (că 99% dintre ei nu sunt de această specialitate, nici pe aproape) și am încercat să-i răspund colegului de suferință @H&R. Dacă se vrea ceva și se instutuie niște reguli autoritățile astea ai lui pește prăjit trebuie să se îngrijească că sunt respectate! Dar toată vara nu-i vedeai și nu auzeai nimic! Nu cred că nu auzeau cum defilează claxonând prin oraș mașinile fără număr și cu numere străine! Eu cred că nici nu se vrea să se termine. Unora le convine această situație. Pentru ei atâta doresc să spun că ministra sănătății de la începuturile pandemice din Franța a fost pusă sub acuzare exact pentru zădărnicire și exact pentru măsurile haotice aiurea luate! Deci nu că a furat bani sau că nu a purtat mască! Exact pentru că e habarnistă neprofesionistă! Aștept ce va fi la noi pentru că sunt bugăt de multe aspecte care nu sunt în ordine și au fost măturate sub preș. Arafat de mult merită să fie luat la întrebări. Are el multe păcate antepandemice. Astea de acum ar fi cireașa de pe tort. Ambulanțierii și cei de la ATI ar putea povesti multe. Are el niște preferințe.

        • Golf Stream Răspunde

          Nu cred ca este o noutate sa-ti spun ca esti un prost. Oricum tu nu realizezi. N-ai cum… Apropo de “…”,
          va place sa va lingeti in coor poponarilor ?

  4. Oșan Răspunde

    De tot rahatu căutați a altceva de lucru Fraierilor, toată vara 0 cazuri acuma va treziți și voi carantină, online școală, masca pe gura și parlamentarii trag chefuri și pușcă în degete ha ha ha

  5. Oșan Răspunde

    Cazuri, cazuri, cazuri doar pe hârtie!!!

  6. 🤔🤔🤔 Răspunde

    “Vom fi iarăși ce am fost și chiar mai rău decât atât”.🤔😱😲

  7. tudor Răspunde

    nu ma mira de loc ….cu asa o atitudine osaneasca.. ?????
    bine zice sloganu ……..

    Oasu mare
    Tara veche
    Plin cu prosti
    De n-au pereche .

  8. Mae Răspunde

    Interesant ca la țara sa fie așa multe cazuri !?’ Totuși stau mai bine un pic cu imunitatea decit pui de abator di oraș ! Tudor tu ești un pui de abator Avicola .multă sănătate .

  9. Osan Răspunde

    Nu uitați ca Zona Oașului e cea mai tare și avuta zonă!! Fomistilor dacă n-am fi noi județul ar întra la apa cu tot cu orașul vostru îmbătrânit 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • orășan Răspunde

      Asta este impresia voastră. Tot țărani cu fumuri în cap ați rămas.

    • Smile Răspunde

      Nenea, mai umblă un pic prin judeţ, înainte să scrii prostii, zona oaşului cu toate satele se transformă încet în sate fantomă, şi nu compara tu un căcat de localitate cu un municipiu, te invit deşteptule să vezi nişte localităţi din jurul Careiului, care apropo, unele sunt mult mai bine puse la punct decât toate localităţile din oaş, aşa că hai, sictir, amărâtule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.