Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Comercianți de lapte sancționați de DSVSA. Au primit interzis în piețele din Satu Mare

În această săptămână a fost demarată de către inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Control Oficial Siguranța Alimentelor, o acțiune de verificare a condițiilor sanitare veterinare privind – spălarea, dezinfecția, aprovizionarea, depozitarea, modul de păstrare și comercializare al laptelui crud, în și prin Automatele de lapte autorizate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor din județul nostru.

Zilnic, au fost și vor fi verificați comercianții de lapte proaspăt și produse lactate, din Halele de Lactate din Piețele Agroalimentare județene, cu privire la modul în care aceștia obțin, transportă, depozitează și comercializează laptele proaspăt și produsele lactate prin vânzare directă către consumatorul final.

Până la această dată au fost sancționați contravențional, prin avertisment nouă comercianți și la patru comercianți li s-a interzis accesul la comercializarea laptelui.


Sursa: DSVSA Satu Mare

5 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Nu mai știți cum să mai jupuiți oamenii? E mare foamea de bani?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Lasa d- le sa- si faca treaba. De s- ar face asa in toate domeniile nu am fi unde suntem.

  3. Zia Răspunde

    Lasa ca am vazut eu la Negresti , babele care strangeau flacoane pt lapte de unde apucau.
    Ce a fost in flacoanele alea… naiba stie. Nu poti fi sigur ca a fost apa. Plus ca cineva le a folosit. a baut din ele. Dispar microbii doar cu o limpezire? Asa ca nu e jupuiala. Sa faca bine sa nu ne vanda jeg. Ca nici laptele nu e curat daca te uiti pe fundul sticlei. N ul strecoara cum trebuie iar uneori pute de mori. In concluzie, nu le strica, controlul.

    • ecologist Răspunde

      @Zia. Eu când mă duc la piață mă duc cu flaconul meu. Iar ce se întâmplă prin păiețe e așa de ani de zile. Nu e nimic nou. Mă aștept vca azi să amendeze niște babe cu ceva pătrunjel. Că numai de asta au curaj să se ocupe. Nici pe bișnițarii și nici pe țigăncile cu țigări nu vede poliția locală. Gata și cu asta evaziunea fiscală a fost eradicată în țară! Eu mai în glumă ziceam la cea de la care cumpăr lapte de vreo 20 de ani și nu am ce să-i reproșez că se vrea să-și facă fiecare linie de îmbuteliere. Pentru că o să-i forțeze până la urmă. Dar care are bani de așa ceva? Așa că frumos vom merge cu toții să cumpărăm acea zeamă albă de la supermarket. Ce minunat!?!?

  4. Loop Răspunde

    ASTA E CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN CU SUSȚINEREA LUI IOHAOS CIOLANOS HITLER ȘI PNL USR PLUS UDMR!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.