Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Coronavirus Satu Mare: 104 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.180.097 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 514 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.093.151 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.116 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 136 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 36.109 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 23.09.2021 (10:00) – 24.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 145 de decese (78 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.476. Dintre acestea, 1.116 sunt internate la ATI.

20 comentarii

  1. plm Răspunde

    mortii matii macilaci

    • Duster Răspunde

      Ce ai cu omu? E bine sanatos.

    • Gogu Răspunde

      Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Timiș, nevaccinat și fără comorbidități declarate, a murit din cauza COVID-19, fiind cea mai tânără persoană decedată în ultimele 24 de ore din cauza infecției, anunță Grupul de Comunicare Strategică

      • Dr Răspunde

        Toate infectările noi cu COVID sunt cu tulpina Delta. Dr. Adriana Pistol: E singura care a ieșit la secvențiere .

        • ... Răspunde

          No dottore ia citește asta! Caz concret de covid în oraș într-o familie. Unul dintre membri vaccinat complet bolnav ca franțu’ iar celălalt nevaccinat e bine mersi cu puțină febră mică și durere de gât. Ambii fără alte boli, tineri și înainte sănătoși tun. Dar vaccinul protejează. Împotriva a ce? Acum poate o să aflu c de la careva iespert că cine știe ce forme făcea altfel dacă nu se vaccina. Mereți voi la plimbare!
          Dar v-am zis, eu sunt vaccinat. Dar înainte am trecut prin boală. Deci mă doare lateral undeva de covid. Oricum pe stradă în continuare port masca pentru că mulți au în continuare probleme serioase cu igienia elementară (flegme, suflat nas etc.). Dar asta nu interesează oe nimeni. Nici măștile folosite aruncate aiurea pe stradă.
          PS. Dacă ajungem peste o lună la vârf și spitalele vor fi ocupate cu ăștia cu covid delta și vaccinați complet sunt curios ce veți mai inventa. Să nu am dreptate. Să nu cumva să mă contraziceți că nici voi nu știți de fapt ce va fi.

    • bacteriolog Răspunde

      https://www.libertatea.ro/stiri/george-washington-variola-campanie-de-imunizare-pe-scara-larga-american-3751142

      „Ne vom teme mai mult de boală decât de dușman”. Cum a organizat George Washington prima campanie de imunizare pe scară largă din istoria americană
      Citeşte întreaga ştire: „Ne vom teme mai mult de boală decât de dușman”. Cum a organizat George Washington prima campanie de imunizare pe scară largă din istoria americană

  2. Cetateanul Răspunde

    Vaccinat din Iunie, sănătos!

  3. Alfred Răspunde

    Vaccinat din iunie , scula merge si mai bine , poate Pfizer a folosit liniile de productie pt Viagra ?

  4. Pap Remus Răspunde

    Fără amenzi usturătoare nu rezolvăm nimic.

  5. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Asta am vrut sa aud😃

    • ... Răspunde

      @H&R. Citește ce am scris la comentariul meu anterior. Numai nu înțeleg la ce folosește hârtia asta verde dacă se tot dovedește că aștia vaccinați tot se pot îmbolnăvi. Și dacă se pot îmbolnăvi nu pricep de ce nu sunt și eu testați la o adică. Pentru că eu vonstat zilnic că pâtia vaccinați se poartă de parcă ar fi nemuritori și nu ore se mai protejează. Apoi tocmai bine! Apar cazuri noi și putem da vina iar pe nevaccinați! Nu vă dați seama că așa nu se termină veci! Nu lansați odată pe piață tratamentul oral că e cam gata?

      • H&R Răspunde

        Apoi asta e ideea! Sa nu se termine niciodata pandemia. Daca ar fi vrut sa se termine, faceau un vaccin care sterge covidul de pe glob. Sunt virusi la care au putut face vaccin.
        Pana la urma covidul asta e ca un serial turcesc sau mexican sau care vreti voi. A pornit de undeva, nu vezi unde se va termina, si cand se termina esti tot la inceput pana la urma. Frectie de picior. Atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.